Běh pro Paraple 2019

Běh pro Paraple 2019

Adresa:

Praha 10, Malešický park

Termín: 14.9.2019

14září sobota 14:00

Žánr: sport

Umělci: Barbora PolákováThom ArtwayJuraj HnilicaGingerhead


V Malešickém parku odstartuje 14.9.2019 ve 14 hodin za víření bubnů Tam - Tam Batucada jubilejní dvacátý ročník charitativního Běhu pro Paraple.

Celé odpoledne budou probíhat 100 m běhy a jízdy na longboardech, skateboardech, koloběžkách, na bruslích a všem, co má kola. Doma vyrobená vozítka a pohybovadla mají zelenou! 

Každý účastník získá originální medaili a foto v galerii. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program, hudební vystoupení Báry Polákové, nebo písničkáře Juraje Hnilici. V podvečer si pak můžete poslechnout rock-popovou kapelu Gingerhead a zpěváka Thoma Artwaye.

Běh slavnostně odstartuje zakladatel Centra Paraple Zdeněk Svěrák!

Přijďte si vyzkoušet krátkou sprinterskou trať a poměřit své síly se současným držitelem českého rekordu, sprinterem Zdeňkem Stromšíkem. 100metrovou trať můžete jít, klusat, běhat, sprintovat nebo jet na všem, co má kola.

Program oživí vystoupení mistra světa na BMX, Dominika Nekolného, a parkurová show Pavla Cibulky. Paraple nezapomíná ani na ty nejmenší, pro které bude připraven dětský tvořivý stan, skákací hrad, vozítkové hřiště nebo loutkařské divadlo Zvoneček. Buďte s námi celé odpoledne, nebo si vyberte co je vašemu srdci nejmilejší.

Po ukončení EKO Gymnázia v Poděbradech pokračovala oborem činohra na Divadelní fakultě Akademie múzických umění v Praze, kde byli jejími profesory Jana Hlaváčová, Boris Rösner či Ladislav Mrkvička. Následně se stala členkou...
Nová kapela, která vstoupila na českou kytarovou scénu v první jarní den se svým tanečně laděným singlem Holy Ground. V partě zkušených muzikantů se sešli někdejší kytarista Tata Bojs a výtvarník Maťo Mišík, bývalý...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Běh pro Paraple 2019

Wellness Hotel STEPPraha (2.1 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.5 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (5.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3.4 km)