Festival Evolution 2019 | podzim

Festival Evolution 2019 | podzim

Termín: 21.9.2019 22.9.2019
Vstupné:

od 130,-

21zář - 22zář celý den

Žánr: festivaly


Přijďte si užít víkend plný dobrého a zdravého jídla, přírodní kosmetiky, ekologických produktů a inspirace z oblasti osobního rozvoje na Festival Evolution, který proběhne o víkendu 21. – 22. září na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Pokud hledáte místo, kde si můžete odpočinout, skvěle nakoupit a ještě odcházet s hlavou plnou nových nápadů a inspirace, jste na správné adrese. Festival Evolution totiž nabízí naprosto jedinečný koncept multižánrové akce, kde se prolínají všechna témata související se zdravým životním stylem. Ať už jde o kvalitní potraviny, bio produkty, zdravou výživu, ekologické prostředky do domácnosti, přírodní kosmetiku nebo přednášky související s osobním rozvojem.

Celkem se během dvou dnů na festivalu představí okolo 250 vystavovatelů a 120 vystupujících z řad lékařů, psychologů, koučů, lektorů, „praktiků“ nebo umělců. Připraveny jsou pro vás festivalové slevy, ochutnávky nebo vzorky. Výhodou festivalu je to, že vše si můžete přímo na místě vyzkoušet, ochutnat nebo se dozvědět více informací o daném produktu. A pokud chcete jít ještě více do hloubky, rozhodně se před návštěvou Festivalu Evolution podívejte na programovou nabídku. Dále na vás čeká rozsáhlá food zóna, programy pro děti, hlídací koutek a mnoho dalšího.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Evolution 2019...

Výstaviště HolešovicePraha (0 metrů)

Vila LannaPraha (1 774 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 927 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 984 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 995 m)