Dobré víly běží pro děti

Dobré víly běží pro děti

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky

Termín: 7.9.2019

7září sobota 17:00

Žánr: sportpro dětidětské


Dobré víly běží pro děti Běháte rádi? A rádi byste tím, že poběžíte i někomu pomohli? Pokud se chystáte na RunCzech 7. září, tak jsme pro vás ideálními partnery. Rovnou tak podpoříte neziskovou organizaci Dobré víly dětem, které jsou tu pro děti z dětských domovů. Na stránkách www.vilybezi.cz najdete formulář ke snadné registraci.

Na výběr jsou dvě varianty. Adidas běh pro ženy v délce 5km a Birell běh v délce 10km. Oba běhy začínají 7.9.2019 na náměstí Republiky v Praze. A proč byste měli zrovna běžet za Dobré víly? Třeba protože pomůžete vytvořit velký tým. Tým, který poběží za děti, které neměly v životě tak úplně štěstí. Tak pojďte se s námi potkat na trati! Potkáte se třeba s Luckou, která vyrůstala v jednom z „našich“ domovů. „Do dětského domova jsem přišla ve svých 14 letech. Moji rodiče byli/jsou závislí na alkoholu. Táta je agresor, který už od mého dětství mámu mlátil. Pak začal i mě. Utíkala jsem z domova, spávala jsem na ulici, na nádrží a různě po kamarádech. Pak si pro mě přišla policie. Na základě mého rozhodnutí a souhlasu rodičů jsem byla umístěna do dětského domova, kam se i dnes stále ráda vracím.

Tam jsem potkala Dobré víly. Jsou těmi nejčistšími dušemi, které jsem měla tu čest poznat. Jejich pomoc spočívá v tom, že dojíždějí za dětmi, doučují je, baví se s nimi, poslouchají jejich trápení a jsou vlastně jejich nejlepšími kamarády. A to je důvod proč mě tahle neziskovka tak baví. Jejich poslání je skutečností a na dětech je vidět, kam až jsou schopné se posunout, když mají správnou motivaci a vzor. Proto běžím za Dobré víly!“ říká Lucka. Poběžte spolu s námi pro děti, které nemají lehký osud. Kontakt: www.vilybezi.cz Tereza Šindlerová tel.: 777757700 email: tereza@dobrevily.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dobré víly běží pro...

Tyn Yard ResidencePraha (332 metrů)

The Emblem HotelPraha (746 metrů)

ValentinskaPraha (870 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (150 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (590 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 012 m)