Zpátky do školy

Zpátky do školy

Adresa:

Praha 9, Chlumecká 765/6

Termín: 31.8.2019 7.9.2019
Vstupné:

zdarma

31srp - 7zář celý den

Žánr: ostatní akcepro děti


ZPÁTKY DO ŠKOLY 31. 8. – 7. 9. 2019 Konec prázdnin a začátek školního roku bude v Centru Černý Most patřit mladším dětem i teenagerům a jejich rodičům. Od 31. srpna 2019 zpříjemní nástup do školy pestrý program rozdělený do čtyř odpoledních bloků, ve kterém si zákazníci všech věkových kategorií najdou svého favorita. Kromě zábavy samozřejmě můžete nakoupit veškeré školní potřeby ve speciálních slevových nabídkách.

Kompletní program akce: 31. 8. – Odpoledne s influencery LEA a Fayne 2. 9. – Michal z Kouzelné školky a ukázkové lekce jógy a angličtiny pro děti 4. 9.– Vystoupení Čiperků 7. 9. – Křest knihy Diany Kutilové Sladký roky a hudební vystoupení Bohuše Matuše Sobota 31. srpna, 15.00-16.30, Central Plaza Odpoledne s influencery LEA a Fayne O velkolepý začátek pásma zábavy se postarají oblíbení influenceři LEA a Fayne. Zatímco Fayne se proslavil svými pranky a sociálními experimenty, LEA své diváky baví hlavně unboxingy, gymnastikou nebo skákáním na trampolíně.

Návštěvníci se s nimi mohou setkat od 15 hodin v prostorách Central Plaza Centra Černý Most. Zábavným odpolednem bude provázet moderátor Martin Kraus známý ze své talkshow M.K. SHOW. Pondělí 2. září, 15.00-18.00, Central Plaza Michal z Kouzelné školky, ukázkové lekce jógy a angličtiny pro děti a seminář správného čištění zubů Pro mladší děti je připraveno vystoupení Michala z Kouzelné školky. Jeho interaktivní a zábavný program startuje v pondělí 2. září v 16 hodin na Central Plaze.

Před a po vystoupení Michala z Kouzelné školky, od 15.00 a pak od 17 hodin, můžete v rámci akce Zpátky do školy vyzkoušet kroužek Angličtina pro děti s rodilým mluvčím z jazykového centra Berlitz Praha a kroužek Jóga pro děti pod vedením lektora z nadace YogaHelp. Obě ukázkové lekce doplněné soutěžemi o dárky od Alpine Pro a Veselé Veverky. Celé odpoledne od 15.00 do 18.00 bude na Central Plaze probíhat seminář správného čištění zubů ve spolupráci s dentálními hygienisty a značkou Curaprox. Pro všechny dětské účastníky je připraven kartáček na správné čištění jako dárek. Středa 4. září, 16.00-17.00, Central Plaza Vystoupení Čiperků Po prázdninách se do Centra Černý Most vrací i pravidelné dětské středy a oblíbení Čiperkové.

První poprázdninové vystoupení pro všechny malé objevitele proběhne 4. září od 16.00 hodin. Ve stejném čase pak bude v dětské zóně Maxíkov probíhat zábavný i naučný program pravidelně každý týden. Sobota 7. září, 15.00-16.30, Central Plaza Křest knihy Diany Kutilové, hudební vystoupení Bohuše Matuše a módní přehlídka Celou akci Zpátky do školy uzavře v sobotu 7. září od 15.00 křest knihy Sladký roky Diany Kutilové. Jde již o druhou autorčinu knihu zabývající se životem dětí trpících diabetem.

Odpoledne bude pokračovat uvedením naučné výstavy fotografií přibližující právě téma diabetu prvního typu. Posledním bodem poutavého sobotního programu pak bude hudební vystoupení Bohuše Matuše a Petra Kutheila a módní přehlídka značek Cropp, House, Mohito, Sinsay a Deichman či ochutnávky oříšků od Veselé Veverky. V rámci akce Zpátky do školy lze u vybraných prodejců v Centru Černý Most pořídit za zvýhodněnou cenu školní potřeby, papírenské či sportovní vybavení a samozřejmě také dětské oblečení a další zajímavé produkty.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zpátky do školy

Wellness Hotel STEPPraha (7.1 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (9.4 km)

Top Hotel PrahaPraha (9.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (9.9 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (11.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (9.3 km)