Romeo a Julie ve stylu flamenco v Praze

Romeo a Julie ve stylu flamenco v Praze

Adresa:

Praha 1, Na Příkopě 31

Termín: 18.11.2019
Vstupné:

390 CZK – 1190 CZK

18listopad pondělí 19:00

Žánr: divadlo


Divadlo španělského národního tance  "Flamenco live" S programem:"Romeo a Julie" Příběh o lásce, vyprávěný v jazyce tance. Magický svět španělského flamenca… Hudební spojení kastanět s podupáváním podpatky. 

Půvabné pohyby rukou, zběsilý vír vzdouvajicí se sukně..  Nechte se přenést do horkého pobřeží Andalusie. "Flamenco live" je unikátní art projekt, ve kterém se potkali profesionální umělci, které okouzlí vás živým a opravdovým španělským flamenko. Uvidíte nejlepších tanečníků, kytaristů, kantorů (vokalistů) a perkusionistů, kteří věnují svůj život "puro flamenco" - což je opravdové autentické flamenko ve všech jeho okamžicích a rozmanitostech. Všichni členové týmu jsou vicenásobnými laureáty mezinárodních soutěži, včetně "Viva Espana".

Vedoucí tanečník týmu - El Tebi, vystupoval na scénách divadel Španělska a různých tabláo, včetně slavné "Casa Patas" v Madridu!  Přiblíží vám flamenko bez bariér, bez hranic mezi umělci a publikem.  Pro ty nejnáročnější diváky, umělci národního divadla tance ve Španělsku "Flamenco live"  připravili nový unikátní program "Legenda o Romeo a Julii" ve stylu flamenco. Je to zcela nová, nečekaná interpretace slavného Shakespearova románu, kde legendární milostný příběh je vyprávěný v jazyce vášnivého španělského tance.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Romeo a Julie ve stylu...

Tyn Yard ResidencePraha (277 metrů)

The Emblem HotelPraha (625 metrů)

ValentinskaPraha (742 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (95 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (445 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (777 m)