Radůza

Radůza

Adresa:

Praha 4, Pertoldova 3346/10

Termín: 12.11.2019
Vstupné:

380,-

12listopad úterý 19:00

Žánr: koncerty

Umělci: Radůza


Její umělecká dráha připomíná některé „pohádkové" životopisy. Na ulici ji v roce 1993 objevila Zuzana Navarová a již tři dny na to zpívala ve svatyni českých zpěváků, v pražské Lucerně. O pár týdnů později zde pak triumfovala jako „předskokanka" slavné americké písničkářky Susanne Vega, o šest let později měla stejnou čest při koncertě Mikea Oldfielda. Od té doby vydala několik velmi úspěšných sólových alb, která bez jakékoliv reklamy lámou rekordy v prodejnosti, získala několik zlatých Andělů a bodovala také v anketě Zlatý slavík.  Díky své jedinečnosti a originálním písním, čerpajících především z české tradice, zaujala i publikum v zahraničí, například Polsku a ve Francii.

Tentokrát nám představí se svou kapelou průřez dosavadní tvorbou. Zazní nejen písně z nového alba Muž s bílým psem (říjen 2018), ale i písničky z prvních desek. Radůza se zvládne doprovodit na několik hudebních nástrojů, její zpěv hřmí, ale i jemně vypráví dojemné příběhy.

Radůza (* 16. března 1973 Praha-Bubeneč) je česká zpěvačka, šansoniérka, písničkářka, harmonikářka a hudební skladatelka. Kromě skládání vlastních písní se věnuje také komponování vážné a scénické hudby jakož i...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Radůza

Villa Seven HillsPraha (4.3 km)

VIPliving HouseboatPraha (6.6 km)

Top Hotel PrahaPraha (6.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (9.1 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (7.5 km)