Umbilical Brothers: Nejlepší z nejhorších z nejlepších

Umbilical Brothers: Nejlepší z nejhorších z nejlepších

Adresa:

Praha 5, Štefánikova 57

Termín: 19.10.2019

19říjen sobota 20:00

Žánr: divadlokomediestand-up


Mezinárodní komediální fenomén, který propojuje úžasné vokální a fyzické schopnosti se směsí divadla, grotesky a stand-upu, přičemž UB porušují všechna psaná i nepsaná pravidla.

Duo tvoří David Collins a Shane Dundas, které prestižní časopis Entertainment Weekly’s zařadil mezi stovku nejzábavnějších osobností na světě. Objevili se ve velkých show známých v zahraničí, hráli na Woodstocku ´99, měli čest vystupovat před anglickou královnou. Jejich jedinečná směs fyzické a hlasové komedie je dovedla na stadiony podporovat Robina Williamse a přivedla diváky komedie do Sydney Opera House. Duo pobavilo diváky v 38 zemích včetně celoročního off-Broadway běhu, kde bylo nominováno na New York Drama Desk. V Austrálii duo získalo Helpmann cenu za komedii roku, na festivalu v Edinburgu cenu kritiků Choice Award. Ten, kdo má možnost sledovat australskou televizi, může tuto dvojici znát z jejího brilantního televizního seriálu Upside Down Show, za který jim byla udělena cena Emmy a Logie (což je australská Emmy).

Od Havaje až po Tokio, New York až do Moskvy se diváci smáli (s prominutím) jako idioti při uznávaných vystoupeních této dvojice, která v nich používá rychlou kombinaci pohybu, vokálních zvukových efektů a verbální souhry k chytrému zkreslení divadelních pravidel a každodenních situací do komediálního triumfu. Jejich online videa si prohlíží přes 200 000 lidí měsíčně. Jejich přitažlivost překračuje generace, protože děti v publiku jsou tak fascinovány fyzickou komedií jako dospělí, zatímco komplexnější materiál zasahuje své dospělé cíle. Výsledek: zábava, která je chválena kritikou stejně, jako ji miluje široké publikum.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Umbilical Brothers:...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (592 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (962 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 256 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (793 m)
Karlův most Karlův most Praha 1 (1 070 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (420 m)