Kurz - Canva, grafika snadno a rychle

Kurz - Canva, grafika snadno a rychle

Adresa:

Praha 1, Husova 5

Termín: 30.7.2019
Vstupné:

2 990 Kč

30červenec úterý 10:00

Žánr: ostatní akcekurz


Bez grafiky se neobejdeme a mnohdy za to zaplatíme nemalé částky, proto jsme pro vás připravily celodenní workshop, kde vás naučíme, jak pracovat s online grafickým studiem Canva. Jedná se o velmi intuitivní a jednoduchý online nástroj, který je zcela zdarma.

Po absolvování celodenního workshopu budete schopni vytvářet kvalitní grafiku, která zaujme. Nemusíte být profesionál v oboru a přesto budete schopni vytvořit poutavý letákreprezentativní vizitku či tematickou pozvánku na váš večírek.

Vše vám představíme v jednoduché a intuitivní aplikaci Canva. V první části si program krok po kroku představíme a společně nainstalujeme. Projdeme si jednotlivé nástroje tak, abyste byli schopni s grafickým studiem samostatně pracovat. Detailně se zaměříme na export a import grafiky, jak vkládat obrázky, loga, prvky a texty. Podíváme se na barvy a fonty. Představíme si typologii barev a prozradíme vám nástroje se kterými pracujeme a jsou našimi věrnými pomocníky při tvorbě grafických podkladů.

Workshop je především praktický (notebook s sebou je tedy nutností), abyste se s nástrojem naplno seznámili a mohli tak získané dovednosti využít u vás doma či v práci. Společně vytvoříme grafický návrh, který zvládnete vytvořit během 10 minut.

Z celodenního školení budete odcházet s praktickými dovednostmi, díky kterým vytvoříte vizitky, letáky, plakáty, příspěvky na Facebook či Instagram, přání, certifikáty, pozvánky, kalendáře, prezentace, brožury, infografiku a mnohem více.

Během školení vám dáme také tipy na stránky, kde hledat inspiraci či stahovat fotografie, které můžete zdarma využít pro reklamní či jiné účely. Vysvětlíme si zákonitosti grafického designu, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme klienta zaujmout. Vizuální prezentaci bychom neměli podceňovat, jedná se o velmi důležitou součást naší značky.

V dnešní době již nepotřebujeme grafika na tvorbu poutavé a profesionální grafiky. Po absolvování workshopu se Canva stane vaším každodenním pomocníkem.

Navíc ve vás probudí kreativního ducha a tvoření grafických materiálů pro vás bude radost a zábava.

Jaká by měla být vaše úroveň?
Začátečník, ale i pokročilý grafik, který se chce s Canvou naučit

Místo konání
Betlémský palác, Praha 1, Husova 240/5

Čas konání
10:00 – 15:00

Co je v ceně kurzu?
Psací potřeby, zápisník, oběd, certifikát

Cena jednotlivého kurzu
2 990,- Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kurz - Canva, grafika...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (254 metrů)

ValentinskaPraha (315 metrů)

The Emblem HotelPraha (323 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (285 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (328 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (311 m)