Circus Ronaldo

Circus Ronaldo

Adresa:

Praha 5, Hořejší nábřeží

Termín: 18.6.2019
Vstupné:

základní 550 Kč

18červen neděle 19:00

Žánr: festivalydivadlo cirkus nový cirkus akrobacie rodina děti


Nenechte si ujít v rámci FESTIVALU ARENA DIVADLA BRATŘÍ FORMANŮ představení CIRCUS RONALDO LA CUCINA DELL’ARTE
„Králové komična bratři Ronaldové Vám přímo před očima připraví pizzu, jak ji neznáte.“

Rodinné představení – doporučená věková hranice 6 let
Délka představení: 70 minut bez přestávky
Stan La Cucina na Smíchovské náplavce pod železničním mostem

Slavný Circus Ronaldo poprvé v České republice! Již po šest generací objíždí rodina cirkusáků celý svět a baví miliony diváků svou mistrnou kombinací tradičního a nového cirkusu s poetikou commedie dell’arte. Bráchové Danny a David Ronaldo se těší až divákům festivalu ARENA naservírují nezapomenutelný divadelní a kulinářský zážitek.

Danny Ronaldo se vyučil u sicilského mistra pizzaře, Paolina Buccy, a tak se kuchyňský dvoukolák z devatenáctého století naplnil po okraj porcelánovým nádobím a nezbytnými potravinami vhodnými k žonglování. Jakmile se otevřou dvířka rozviklané skříňky, akordeon začne žít svým vlastním životem, lžíce spustí tarantellu na lahvi od vína a ‚křehká‘ show může začít. Obecenstvo je neustále vyzýváno k odevzdání se všem smyslovým vjemům. Smysly se chopí zbývající role a jsou také režiséry s právem posledního slova v udávání rytmu tohoto melancholického a bujarého chaosu. Hierarchie skrývající se za hrnci a pánvemi profesionálního kulinářského světa pokoušela představivost obou bratří už nějaký čas. Od šéfkuchaře k jeho asistentovi – miniatura společenských stereotypů, situace, o které sní každý klaun.

„Akrobatická pizza, naprosto čerstvá, naprosto fantastická. U stolu s bratry Ronaldovými v šapitó ‚Cucina dell’Arte‘ nezůstane prázdný žaludek. Dlouho jsme neodcházeli takto nasyceni skvělým humorem… Danny také v této italské kuchyni, řádně osolené, prokazuje čest klaunské profesi.“ (deník Le Soir)

Circus Ronaldo je malá rodinná záležitost s kořeny v romantické cirkusové tradici. Tradici, která se předává z generace na generaci a jejíž umění je takto udržováno z pokolení na pokolení. Vznikla tak jedinečná kombinace přístupu mladých artistických tvůrců a starých duší léty formovaných dávnou tradicí, což je recept na zaručené pohlcení publika šarmem a důvtipem. David a Danny se inspirovali klasickou commedií dell’arte a příběhy jejich předchůdců i chutí budoucnosti, jež se rozhodli posílit. S hlubokou láskou a vášní pro své řemeslo se nepřestávají pídit po dokonalejší a dokonalejší jednoduchosti. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

26duben pátek 18:00

27duben sobota 18:00

27duben sobota 19:30

Politika správcovny

, Jindřišská 875/23 Divadlo

28duben neděle 19:00

Kytice

, Národní 1 Divadlo

Ubytování v okolí akce Circus Ronaldo

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (982 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 162 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (1 316 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 190 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 297 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (586 m)