Summer Yoga Day

Summer Yoga Day

Adresa:

Praha 5, Barrandovská 155/15

Termín: 15.6.2019
Vstupné:

950

15červen sobota 07:00

Žánr: sport


Yoga & Special Places propojuje zajímavá místa, pro jógu často netradiční, se cvičením jógy a odbourává tak typické jógové předsudky a zdůrazňuje fakt, že jóga je opravdu pro všechny a může ji cvičit kdokoliv a kdekoliv. Každá lekce je věnována charitativnímu účelu.

Na minulýách akcích jsme podpořili NFDO Krtek, RWTTC, Pomocné tlapky a tentokát podpoříme Domov pro koně a.s., který slouží jako útočiště pro nemocné a týrané koně, kteří se zde dočkají odpočinku a příjemného živita ve stádě. Letní edice Yoga & Special Places je tu! Tentokrát jsme se přesunuli do funkcionalistické vily na Barrandově, kde na vás čeká krásná terasa s výhledem, vzdušná zimní zahrada a prostorná zahrada venku.

Můžete se těšit zase na nové lekce, ale i nové lektory. Dorazit můžete na jednu lekci nebo si vybrat tři, které vás zaujmou nejvíc. Náš tip je ale určitě All Day Pass, protože ve vile můžete strávit celý den. Na místě bude zase vaše oblíbená Mikyna z Liberce, která si připraví letní specialty. A protože k létu patří i zahradní párty, bude na vás čekat i BBQ a letní drinky. Tentokrát jsme přizvali i lektory ze zahraničí a připravili workshopy nejen jógové. Pro aktuální informace můžete sledovat i náš instagram a facebook.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Summer Yoga Day

Villa Seven HillsPraha (0 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (3 km)

Union Hotel PraguePraha (3.8 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (3.9 km)