Táboráček nabízí prázdninovou zábavu na táboře pro děti

Adresa:

Praha 1, Újezd 450

Termín: 26.8.2019 30.8.2019
Vstupné:

600 kč

26srp - 30srp celý den

Žánr: ostatní akce


Konec letních prázdnin mohou děti z Prahy 1 prožít na příměstském táboře TÁBORÁČEK, pořádaném a finančně podporovaném Městskou částí Praha 1 a radním Petrem Burgrem. Pestrý program nabitý výlety a zábavou bude zaměřený na téma trampování a zavede děti do trampských osad v okolí Prahy.

Druhý ročník příměstského tábora TÁBORÁČEK, který je určený pro děti z Prahy 1, se bude konat poslední týden v srpnu – od 26. do 30. srpna v prostorách Tyršova domu, kde jej organizuje nezisková organizace Dělej co tě baví. Děti se mohou těšit na program plný zábavy a zážitků s tematikou trampování.

V loňském roce se nám TÁBORÁČEK osvědčil a děti byly nadšené, proto jsme se rozhodli jej uspořádat a finančně podpořit i toto léto. Zároveň chceme rodičům ulehčit hledání dostupného prázdninového vyžití pro jejich děti,“ uvedl Petr Burgr, radní Prahy 1 pro kulturu a sport.

Děti zavítají do přírody – vlakem se vydají například do Posázaví, na Vltavské kaskády, do Prokopského údolí a seznámí se s historií trampingu. Při kytaře si zazpívají trampské písničky, vyrobí si trampský odznak, budou sbírat bobříky, učit se o přírodě, rostlinách i živočiších. Čekají na ně i další hry, soutěže, tvoření a chybět nebude ani celotáborová hra.

Táborový program bude probíhat denně od 8 do 17 hodin. Je určen pro děti ve věku od 6 do 12 let. Pořádá jej a finančně podporuje Městská část Praha 1, proto pro děti s trvalým bydlištěm na Praze 1 stojí tábor pouze 600 Kč za celý týden. V ceně je oběd, celodenní pitný režim i vstupy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

23duben úterý 19:00

Čerstvé vtípečky v Myslíš? – Stand-up open mic

, Myslíš?, Skořepka 354/3, 110 00 Staré Město Ostatní

Ubytování v okolí akce Táboráček nabízí...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (471 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (719 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (901 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (493 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (642 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (324 m)