James Blake - ZRUŠENO

James Blake - ZRUŠENO

Adresa:

Praha 1, Na Poříčí 26

Termín: 17.4.2020
Vstupné:

950 Kč

17duben pátek 19:00

Žánr: koncertyhudba koncert praha elektronika


James Blake ruší pražský koncert! „Bylo to příšerné rozhodování,“ píše James Blake ve vyjádření, které žel avizuje zrušení jeho evropského turné včetně vyprodaného pražského koncertu (17. dubna, Divadlo Archa). „Na bezpečnosti fanoušků, kapely a všech okolo záleží nejvíce,“ dodává s tím, že aktuální situace nenabízela jinou možnost. Mrzí nás to stejně jako vás a uděláme vše pro to, abychom Jamese do Česka přivezli, jakmile to bude možné. 

Vstupenky zakoupené online vám budou automaticky vráceny, ostatní můžete vracet v místě nákupu. Ty, které byly zakoupeny přímo na pokladně Divadla Archa, bude možné vrátit osobně po otevření pokladny (kdy se tak stane, se dozvíte na webu Divadla Archa).

James Blake posouvá podzimní evropské turné na duben příštího roku. V pražském Divadle Archa, kde měl koncert původně proběhnout 8. listopadu 2019, zahraje 17. dubna 2020. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, případně je možné je do 15. listopadu vrátit v místě nákupu. Případné vrácené vstupenky půjdou znovu do prodeje 18. listopadu.
„Kvůli nevyhnutelné změně v mém programu vám musím s lítostí oznámit, že přesouvám podzimní turné. Omlouvám se všem fanouškům za problémy, které tím způsobím a budu se těšit v dubnu příštího roku. James.“

Za desetiletou dráhu elektronický písničkář James Blake stihl rozesmutnit celou generaci i spolupracovat s interprety nastolující trendy, popkulturními hvězdami i angažovanými umělci jako Beyoncé, Kendrick Lamar nebo Travis Scott. Kulturní teoretik Mark Fisher o jeho rané melancholické tvorbě inspirované producentem Burialem mluvil jako o symptomu krizí identit 21. století. Po obřím úspěchu Blakeových prvních tří desek si hudebník prošel depresemi způsobenými vyčerpávajícím koncertováním. S optimisticky laděnou čtvrtou nahrávkou z ledna letošního roku „Assume Form“ o síle lásky a důležitosti lidských vztahů znovu nalezl cestu k vlastnímu tvůrčímu procesu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce James Blake - ZRUŠENO

Tyn Yard ResidencePraha (723 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 139 metrů)

ValentinskaPraha (1 263 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (518 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (988 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 385 m)