Přesně 42 zubů + debata

Přesně 42 zubů + debata

Adresa:

Praha 8, Nekvasilova 2

Termín: 26.5.2019
Vstupné:

240 Kč / snížené 120 Kč

26květen neděle 19:30

Žánr: divadloexperimentálnífuturistickéčinohra


26.5. 15 minut po divadle historička umění Lucie Váchová pohovoří o tvorbě Jindřicha Lercha, jehož obraz Krajina duše má v tomto představení zásadní roli.

Futuristická jízda na STARYM REZAVYM VEJFUKU / rituál mytologicky industriální radosti včetně (ne)dobrovolné prohlídky automobilového závodu v komorních (ne)divadelních prostorách.

V bezprašné industriální krajině duše žijí nepravé lišky a nepraví vlci, zmítá se v ní automobilový průmysl a odehrávají se magické rituály. Přesně 42 zubů je šíleně rychlá noční jízda doprovázená (ne)dobrovolnou exkurzí do obdivuhodně organizovaného výrobního závodu, abstraktním obrazem, totemickým rezavým vejfukem, vytím a provedením 17 713 zázraků.

Aby automobilový průmysl mohl pracovat v plné síle, musí zaměstnávat špičkové odborníky, kteří se za mimořádných okolností umí proměnit ve vlkodlaky s tesáky přečnívajícími přes rty a zarývajícími se do divoké chlupaté brady.

... je to šílená rychlost a mně připadá, jako bysme se pomalu v klidu procházeli... jako bysme se procházeli na skálách na skále na příjemně zvětralý skále... jako bysme se procházeli u řeky, řeka, u klidný řeky...

15 minut po divadle: historička umění Lucie Váchová pohovoří o tvorbě Jindřicha Lercha, jehož obraz Krajina dušemá v tomto představení zásadní roli

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Přesně 42 zubů +...

Wellness Hotel STEPPraha (1 321 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 624 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (991 m)