Groove Dock - Jazz to Dance

Groove Dock - Jazz to Dance

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 11.5.2019
Vstupné:

Do 22:30 zdarma!

11květen sobota 22:00

Žánr: koncertyjazz


Dva ostřílení DJs a jeden z nejvšestrannějších českých bubeníků a perkusistů – takové bude jarní vydání naší jazzově-taneční noci Groove Dock!

DJ Yukimura – zkušený pražský DJ, producent, promotér, organizátor, sběratel vinylů a tvůrce dramaturgií zásadních pražských hudebních klubů. Stojí za projekty jako Al-Yaman, Mustakillah Sound, labelem United Forces of Dub a kompilacemi určenými pro japonský hudební trh. Jeho záběr sahá od dubu, přes ethno až po afrobeat, funk a jazz. Na Groove Docku vystoupí se speciální jazzovou selekcí.

Mr. Ultrafino – spolutvůrce pražské jazz/funkové DJské scény, DJ Rádia 1 a rezident pravidelných klubových akcí zaměřených na funk, soul a jazz. Spoluzakladatel a rezident jediné české klubové noci orientované na taneční jazz, která si v Jazz Docku již vybudovala pověst jedné z nejlepších akcí svého druhu v Evropě.

Tomáš Kerle – jeden z nejvšestrannějších českých bubeníků a perkusistů, specialista na subsaharské africké rytmy. Je členem a spoluzakladatelem kapel Pararingapatam, Marimba Mama nebo Allstar Refjúdží Band a stálým spoluhráčem DJského uskupení Cabaret Mañana.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Groove Dock - Jazz to...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)