Koncert Milli Janatková trio a Praskot pěny

Koncert Milli Janatková trio a Praskot pěny

Adresa:

Praha 1, Jungmannova 1

Termín: 25.5.2019

25květen sobota 19:30

Žánr: koncerty


Milli Janatková je zpěvačka, multiinstrumentalistka, skladatelka a výtvarnice přirozeně propojující žánry i umělecké obory. V roce 2017 vydala album Mým kořenům„Inspiruje k vyrovnání se s rodovým tabu a válečnými či socialistickými traumaty a potlačenými emocemi. Přináší naději, cestu k vzájemné komunikaci a pochopení“, říká autorka.

Nahrávka byla nominována na prestižní cenu Classic Prague Awards (Crossover) a zvítězila v kategorii A Capella hudebních cen The Independent Music Awards v New Yorku. Věnuje se navazujícímu projektu Hluboko, který oživuje nejstarší české hudební památky v propojení s hudebními kořeny jiných kultur. Pianista Marek Novotný a kontrabasista Petr Tichý jsou zkušení muzikanti a skladatelé, jejich tvorba se pohybuje od klasické hudby, jazzu, latiny po ambient, looping a improvizaci. Společně vystupují od roku 2012 jako Milli Janatková Trio.

Praskot pěny

Improvizace, experiment, kombinace akustické a elektronické hudby, zvuků a projekce. Volné sdružení hudebníků okolo kapelníka Zapomenutého orchestru země snivců, Jaroslava Kořána, improvizuje s hudbou, zvukem i obrazem. Od roku 2014 vystupuje v proměnlivém seskupení.

V divadle Komedie se představí Jaroslav Kořán – elektronika, bicí, orloj snivců; Michal Kořán – elektronika a elektronické dechové nástroje; Petr Tichý – kontrabas; Milli Janatková zpěv, orloj snivců.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert Milli Janatková...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (388 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (858 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (912 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (659 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (369 m)