Pýchora a Špunti opět spolu!

Pýchora a Špunti opět spolu!

Adresa:

Praha 6, Bělohorská 150

Termín: 21.3.2019
Vstupné:

130

21březen čtvrtek 20:00

Žánr: koncerty


Ska, špunt-rock, nepichlavá pýchora, půl punku, energie mezi proudy a rej, co irituje jen někoho. Přijďte oslavit jaro na Břevnov!

Iritující Pýchora hrají veselou, trochu tvrdou, trochu jemnou a lehce iritující muziku. Základ kapely tvoří pevné jádro bicích, basové a elektrické kytary, které je doplněno melodickými houslemi šmrnclými smyčcem. Svou existencí iritují svět již od roku 2005, původně v sestavě s tenor saxofonem. Iritovat znamená žít!

Kapela Špuntkvaně mísí klasický český punk s rockovými riffy a popovými aranžemi, ale nebojí se ani výletů do odlišných žánrů. Punkové razanci ulevují melodické pasáže, které se místy pohybují na pomezí psychadelických prvků z 60. let minulého století. Šikovně svázané nálady inspirované bluesrockovými melodiemi se spojují s mladým a moderním pojetím hudby. To vše je doplněno česky zpívanými, neotřelými, hravými a poetickými texty. S kapelou často hostují různí muzikanti na dechové nástroje. Velikou předností kapely je energie, která tryská z každého živého vystoupení a přenáší se na většinu diváků.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pýchora a Špunti opět...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (2.7 km)

The Golden Wheel HotelPraha (2.8 km)

Villa St. TropezPraha (3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (2.9 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (2.9 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (3.3 km)