Yarah Bravo

Yarah Bravo

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 25.4.2019
Vstupné:

490 Kč.

25duben čtvrtek 20:00

Žánr: koncerty


V době, kdy to skoro vypadá, že hudební průmysl je především monstrum požírající peníze a povrchní přehlídka polosvlečených nadržených koťátek, stojí na pódiu mladá dáma jménem Yarah Bravo a chce ukázat celému světu, že hudba je přeci o tom srdíčku. Nejen pro kardiaky tak platí doporučení dostavit se 25. dubna do Jazz Docku na kontrolu. Komu radostí neposkočí, ten nemá srdce!

Yarah Bravo nestojí o popěvování nesmyslů a nudné koupačky v mainstreamových vodách. Yarah Bravo si se svým unikátním hlasem jede na vlastní vlně rapu a poezie. Když vyjde na jeviště, uchvátí dokonce každého morouse, suchara i bručouna.

Švédsko –> NYC –> Londýn –> Berlín

Yarah Bravo vyrůstala ve Švédsku jako dítě chilských a brazilských bojovníků za svobodu. Jakmile byla dost stará, odjela do NYC, pak do Londýna a nakonec do Berlína. Je skutečnou renesanční ženou a mluví čtyřmi jazyky. Také byla výraznou třetinou projektu One Self u labelu Ninja Tune.

Své poslední EP Love is The Movement nahrála ve Vídni. BBC o ni jednou napsalo, že z jejích úst by zněl hluboce a procítěně i nákupní seznam.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Yarah Bravo

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)