SHOW stání - Stand-up Comedy

SHOW stání - Stand-up Comedy

Adresa:

Praha 7, Jateční 39

Termín: 28.2.2019
Vstupné:

150

28únor čtvrtek 20:00

Žánr: divadloshowstand-up


SHOW Stání, na které se nezapomíná! Komediální uskupení o pěti skvělých komicích, které si říká SHOW Stání, dobývá jeviště. Parta nadšených milovníků stand-upu, mezi kterými najdete jak profesionály na slovo vzaté, tak i odvážlivce na open mic, pořádá večery plné zábavy a vtipů nejen v Praze, ale i v dalších městech po celé České republice.

Čekejte nečekané skeče na témata vztahů, rodiny, práce, aktuálního dění i života jako takového. Pravidelně je můžete vídat v holešovickém Cross clubu, kde každý měsíc vystupují se svými skeči na témata vztahů, rodiny, práce, aktuálního dění i života jako takového. Přijďte se pobavit Zakladatelka SHOW Stání Naďa Hůlková popisuje svůj tým následovně: „Myslím si, že jsem vybrala skvělou partu komiků, u kterých je zaručeno, že se lidé vždycky pobaví. Ještě se mi nestalo, že bych sáhla vedle.“

Zatímco doteď fungovalo uskupení pouze v Praze, s novým rokem 2019 se rozhodli vyjet na turné po regionech. Začínají 23.ledna v Brně, pokračují přes Kutnou horu, Plzeň a Teplice. „Chtěla bych lidi naučit, aby se chodili bavit nejen do hospod na pivo, ale aby si přišli poslechnout kvalitní vystoupení, užili si večer a na chvíli tak zapomněli na starosti všedních dní,“ říká Naďa. Možnost Open micu SHOW Stání se rozhodně nebrání novým tvářím, právě naopak. V rámci každého svého vystoupení mají možnost Open micu, při které si kdokoliv může přijít vyzkoušet, jaké to je být v kůži stand-up komika.

„Myslím si, že český humor je unikátní. Dříve se říkalo, co Čech to muzikant, já si spíše myslím, že co Čech, to stand up komik,“ pokračuje. Uskupení SHOW Stání se skládá z Nadi Hůlkové, Kristýny Haklové, která založila anglicky mluvenou stand up show Velvet comedy, Jiřího Jakimy a Daniela Bartoše, které znáte z Underground comedy či Stand-up Factory a Lucii Hronkové.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce SHOW stání - Stand-up...

Výstaviště HolešovicePraha (1 491 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.2 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (719 m)