Festival MILUJ SVŮJ ŽIVOT v Praze

Festival MILUJ SVŮJ ŽIVOT v Praze

Adresa:

Praha 4, Kupeckého 576

Termín: 15.2.2019 17.2.2019

15úno - 17úno celý den

Žánr: esoterikafestival


Ve dnech 15.-17.2. 2019 se koná v pořadí již 54. mezinárodní festival duchovních a ezoterických směrů Miluj svůj život, na který vás srdečně zveme.

Hlavním záměrem akce je přiblížit na jednom místě nejrůznější směry a obory, které jsou proto, aby nám pomáhaly zlepšit zdraví a život.

Tradičně je připravený pestrý program plný zajímavých přednášek, koncertů, cvičení, workshopů z oblasti zdravého životního stylu, osobního rozvoje a alternativní medicíny. Neopomenutelnou součástí festivalu je velká výstavní část, kde mezi zajímavými službami a produkty, bude zajištěno i kvalitní a chutné občerstvení.

V pestrém programu si každý „najde to své“. Poprvé zde zažijeme léčivou meditaci Probouzení ve společném vystoupení oblíbené autorky Léčivého divadla, paní Gabriely Filippi s fenomenálním hlasovým improvizátorem Patrikem Kee. Vaší pozornosti by také neměla uniknout zajímavá přednáška O tajemství komunikace (nejen) se psy Michaely Drábkové. Po delší odmlce jsme rádi, že můžeme přivítat také MUDr. Vladimíru Strnadelovou a pana Jana Zerzána s tématem Zažívací systém, strava a celostní medicína. Výraznými osobnostmi jsou známý český bylinář Martin Kolár, terapeutka Renata Lopourová nebo Ing Adolf Inneman. Šamanský buben jako přítele a pomocníka vám představí Ladislav Kročák. Svou účast potvrdila např. oblíbená terapeutka Wahlgrenis. Dozvíte se o léčení přírodní cestou a o vlivu látky DMSO a olejovo-bílkovinové stravy, kterou vám představí paní Helena Cmurová. Hani Růžičková se s vámi podělí o novou převratnou cestu do pohody - Terapii Pocitu. Jak se zbavit brýlí Norbekovovou metodou vám ukáže paní Julia Holíková.

Poznáte šamanské techniky z různých koutů světa, přijede paní Iris Palaanová (Mongolsko), také Juan Carlos Pacaya Goméz (Peru), Estela Orbito (Filipíny), Zaada Bayarjargal (Mongolsko).

Na výstavě Vám více na 100 vystavovatelů poskytne své služby a zboží. Festival se koná v MODRÉ ŠKOLE, Kupeckého 576, Praha 4. Místo má výbornou dopravní dostupnost – je cca 150 m od výstupu metra C – Háje a zastávek městských a příměstských busů. Výstavní část je bezbariérová, do přednáškových sálů budeme moci použít i výtah. Do výstavní části je vstupné Zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce