Festival Evolution 2019 | jaro

Festival Evolution 2019 | jaro

Termín: 22.3.2019 24.3.2019
Vstupné:

od 200,-

22bře - 24bře celý den

Žánr: festivaly


Festival Evolution Festival Evolution, který je zaměřen na zdraví nejen tělesné, ale také duševní, oslaví letos již své 15. narozeniny a opět přinese inspiraci, jak se o sebe lépe starat. Pokud i vám záleží na zdravém životním stylu nebo vás zajímá, jak se profesně posunout, zapište si do diáře termín 22.-24. března a připište místo Výstaviště Praha Holešovice.

Ttěšit se můžete i na nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky i praktické ekologické výrobky do domácnosti. Stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu. Bohatá bude i programová nabídka, ve které se představí okolo dvou set účinkujících. Kromě přednášek, seminářů a uměleckých vystoupení organizátoři připravují také konzultace a poradenství, kuchařská dema, ukázkové lekce, praktické workshopy nebo programy pro děti včetně hlídacího koutku. Pokud i vám záleží na tom, v jakém světě žijeme, a lhostejnost vám je cizí, nenechte si Festival Evolution rozhodně ujít.

Na žádném jiném místě nenajdete tolik inspirativních osobností a zajímavých produktů, jako právě zde. Jedinečnost celé akce navíc spočívá i v tom, že jak prodejní, tak programová nabídka se zde prolíná. O čem se bude mluvit, si můžete rovnou vyzkoušet v praxi a opačně. Vstupenky za výhodnější cenu seženete na stránkách www.festivalevolution.cz již nyní. Festival Evolution je jednoduše určen všem, kteří to vidí #prostejinak.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Evolution 2019...

Výstaviště HolešovicePraha (0 metrů)

Vila LannaPraha (1 774 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 927 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 984 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 995 m)