Kino klub Zahrada: Už je tady zas

Kino klub Zahrada: Už je tady zas

Adresa:

Praha 11, Malenická 1784

Termín: 4.2.2019
Vstupné:

60 Kč

4únor pondělí 16:30

Žánr: film


ODPOLEDNÍ PROJEKCE ZA ZVÝHODNĚNÉ VSTUPNÉ!

Režie: David Wnendt. Komedie. Německo, 2015, 116 minut. N/CZ titulky. Nevhodné do 12 let.

Vůdce je zpět! Téměř sedmdesát let po neslavném odchodu se Adolf Hitler překvapeně probouzí v dnešním Berlíně. A první bilance jeho nové situace není radostná. Válka skončila a to porážkou, jeho politická strana neexistuje a chybí mu i milovaná Eva Braunová. Hitler „své“ město sotva poznává. Berlín je plný cizinců a v Německu místo něj vládne žena, jakási Angela Merkelová.

Po prvotním a zcela pochopitelném šoku, se Hitler rychle rozkoukává a navazuje kontakt s některými obyvateli dnešního Berlína. Hitler začne novou kariéru v pro něj dosud neznámém světě díky televizi. Sice nikoliv ve funkci vůdce národa, ale jako komik. A to díky tomu, že jej považují za naprosto bezchybného imitátora sebe samého. Protože své názory rozhodně nemění, jsou jeho vystoupení politicky velmi nekorektní. Postupně se stává nejen televizní hvězdou s vlastním pořadem, jeho vystoupení na veřejnosti získávají velkou sledovanost i díky internetu. Na svých cestách po Německu se setkává s mnoha lidmi a některé z nich jeho názory na dnešní situaci nešokují. Spíše naopak. Führer začíná mít jiné ambice, než jen být zábavným kritikem. Jeho ambice byly přeci vždy mnohem vyšší…

Román Už je tady zas spisovatele Timura Vermese kraloval žebříčkům bestsellerů, prodalo se přes milion výtisků. Tato hořká satira dočkala i filmového zpracování v režii Davida Wnendta (Vlhká místa). Do hlavní role obsadil skvělého Olivera Masucciho, kterému sekunduje i u nás populární Katja Riemann.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 11 Akce v MČ Praha 11

Podobné akce

13červen čtvrtek 19:00

Veselé Velikonoce

, Václavské náměstí 43 Film

Ubytování v okolí akce Kino klub Zahrada: Už...

Top Hotel PrahaPraha (1 860 metrů)

Residence TrafickPraha (4.3 km)

VIPliving HouseboatPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (7.2 km)