Tři písničkáři - mladí, divocí a vousatí! Kavárna a klub Potrvá

Tři písničkáři - mladí, divocí a vousatí! Kavárna a klub Potrvá

Adresa:

Praha 6, Srbská 2

Termín: 17.2.2019
Vstupné:

200 Kč

17únor neděle 19:30

Žánr: koncerty


  • Gunner and Smith (CAN), PR Newman (USA), Onk Lou (AUT)
  • Country-Rock, Indie, Modern Rock n' Roll
  • Text in Deutsch (unten) und Tschechisch
  • Onk Lou (Rakousko) 

Lukas, uměleckým jménem Onk Lou, pochází z Dolního Rakouska a v posledních letech cestuje po celé Evropě a živí se jako pouliční hudebník. Sympatický mladík s uchvacujícím ohlasem odehraje za rok zhruba 100 koncertů.

V roce 2017 pracoval na svém prvním albu a natáčet videa se vapravil až na Kubu. Písně z alba tak nabízejí příjemnou směs atmosféry Karibiku, severských podtónů a gypsy-folku.

Gunner and Smith (CAN)

Hudba skupiny Gunner & Smith, indie rock spojený s klasickým country, je od samého počátku vášnivá, vyznačuje se žhavými kytarovými sóly, omamnými rytmy a nádhernými vokály, které se spojují v promyšlené rockové hymny. Na jejich druhém albu s názvem Byzantium se objevuje nový druh energie vypovídající o temných stránkách lásky, lidskosti a ztrát. Frontman Geoff Smith, který v Praze vystoupí sólově, celé album dokázal natočit za pouhých šest dní.

PR Newman (USA)

První album Spencera Garlanda, který vystupuje pod jménem PR Newman, se jmenuje “Turn Out” a on sám hudbu, kterou obsahuje, popisuje jednoduše jako "americkou" a "moderní rock’n’roll". Vyznačuje se však také typickým austinským soundem, plným lehkosti a originality. Texty vyprávějí o životních zkušenostech, o závislostech, emocích a přihlouplé posedlosti mladé generace, o lásce a dospívání.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

20duben sobota 12:00

Noc zpěvaček – Workshop

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00

Festival Noc zpěvaček

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00