Noc reklamožroutů v Praze

Noc reklamožroutů v Praze

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 7.2.2019

Žánr: ostatní akceshow reklama


Světová reklamní show plná geniálních nápadů NOC REKLAMOŽROUTŮ proběhne v pražském kině Lucerna ve čtvrtek 7. února 2019 od 19.00 hodin. Téměř 300 spotů z 50 zemí světa v bloku trvajícím přes 5 hodin. Také letos Reklamožrouti letos servírují reklamy chytré i hloupé, inteligentní a nudné, vášnivé, působivé a dojemné, exotické nebo kontroverzní. Diváci si tak mohou vychutnat přehlídku toho nejlepšího, co svět reklamy za poslední léta vytvořil.

Dramaturgové přehlídky si dávají záležet na tom, aby se do výběru dostaly zábavné kousky i vážnější snímky. Mnohé reklamy svým obsahem přesahují pouhý reklamní záměr a nutí nás se zamyslet nad společenskými či životními situacemi. Zajímavé jsou také rozdíly mezi velkorozpočtovými reklamami a videi, u kterých dokázali tvůrci vytěžit hodně efektu z malého rozpočtu.

Letošní Noc Reklamožroutů ukazuje, jak do videa přirozeně vstupují i prvky globalizace. Typickou ukázkou je například reklama Apple Appocalypse, která ukáže, co vše se může stát, když vypnete jednu zásuvku. Naopak význam individuality představí reklama Adidas One In Billion. Již tradičně nesmějí chybět také sekce japonských reklam. Na své si přijdou i romantici například u poetických reklam Dolce & Gabbana. V přestávkách mezi bloky reklam čeká diváky atraktivní doprovodný program.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Noc reklamožroutů v...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (267 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (822 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 017 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (662 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (457 m)