Rádio srdcem pro Život dětem

Rádio srdcem pro Život dětem

Adresa:

Praha 1, Staroměstské náměstí

Termín: 8.12.2018
Vstupné:

zdarma

8prosinec sobota 14:00

Žánr: koncerty


V sobotu 8. prosince proběhne v rámci vánočních trhů na Staroměstském náměstí v Praze charitativní koncert s názvem Rádio srdcem pro Život dětem. Na něm vystoupí téměř desítka umělců, v čele s kapelami Rybičky 48, O5 a Radeček nebo hudebníkem Adamem Mišíkem. Na pódiu se také v průběhu odpoledne vystřídají moderátorské tváře rádia Evropa 2 a Frekvence 1, například Petr Říbal, Míra Michálek, Lubka Ponížilová a další.

Během koncertu bude ale možné přispívat na sbírkové konto o.p.s. Život dětem formou zaslání DMS nebo prostřednictvím nákupu sbírkového předmětu. Charitativní koncert a dětský program s názvem Rádio srdcem pro Život dětem se uskuteční v sobotu 8. prosince na Staroměstském náměstí v Praze u příležitosti vánočních trhů. Začne ve 14.00 hod. a potrvá až do 19.30 hod.

Program zahájí nejprve zábavný blok věnovaný dětem, ve kterém vystoupí například Standa Hložek, Heidi Janků, Pepa Melen nebo Jakub Koutský. Půjde tedy o hudební, taneční i kouzelnické představení zejména pro ty nejmenší. Od 16:40 hod. pak přijde na řadu koncert pod záštitou rádií Frekvence 1 a Evropa 2. Na něm se představí kapela Rybičky 48, O5 a Radeček, Adam Mišík, Pavel Callta, Emma Drobná, Vašek Noid Bárta, Sanremo Junior, Nelly nebo Verona. Celým odpolednem budou provázet moderátorské tváře známé z rádií, například Míra Michálek, Lubka Ponížilová, Petr Říbal, Lucie Bechynková a další. Během koncertu budou mít lidé možnost zakoupit na místě sbírkové předměty – svíčky nebo barevné balónky, jejichž koupí přispějí na sbírkové konto o.p.s. Život dětem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

20duben sobota 12:00

Noc zpěvaček – Workshop

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00

Festival Noc zpěvaček

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00

Ubytování v okolí akce Rádio srdcem pro Život...

The Emblem HotelPraha (154 metrů)

ValentinskaPraha (260 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (264 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (48 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (552 m)