Školení - Jak na reklamu na sociálních sítích I.

Školení - Jak na reklamu na sociálních sítích I.

Adresa:

Praha 1, Husova 240/5

Termín: 31.1.2019
Vstupné:

2 990 Kč

31leden čtvrtek 17:00

Žánr: ostatní akceworkshop


Rádi byste zvýšili povědomí o vaší firmě, ale stále se vám to nedaří? Je na čase vás naučit, jak pracovat s Business Managerem. Na workshopu vás naučíme, jak efektivně zacílit a optimalizovat reklamu.

  • V první části si společně krok po kroku projdeme celý Business Manager, ukážeme si, jak ho založit, jak ho správně nastavit a případně udělit přístup ostatním členům týmu/kolegům.
  • Následně se vrhneme na tvorbu jednotlivých kampaní, u kterých si vysvětlíme, v jakých případech a kterou kampaň zvolit. Ukážeme si také, jak nastavit požadovanou cílovou skupinu, na kterou následně zapromujeme daný post.
  • Dále si povíme, jak by reklama měla reálně vypadat,  jaké kreativy a vizuály použít,  aby zaujala a dosáhli jste tak vašeho cíle.
  • V rámci kurzu se také dozvíte, jaké jsou optimální výsledky, jak je najít a případně jak je zlepšit.
  • Reklama na sociálních sítích je velmi účinná, avšak pokud ji umíte správně nastavit. Na intenzivním praktickém workshopu vás naučíme,  jak s tímto nástrojem pracovat.

Využijte sílu sociálních sítích a přihlaste se na workshop, kde se dozvíte, jak vytvořit účinnou reklamu, která je nejen úspěšná, ale i výnosná.

Místo konání: Betlémský palác, Husova 240/5, Praha 1
Čas konání: 17:00-20:00

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce