DanceTime Gala Cup

DanceTime Gala Cup

Adresa:

Praha 1, Králodvorská 4

Termín: 12.1.2019
Vstupné:

250

12leden sobota 19:00

Žánr: ostatní akceplestanec


Nahlédnete do světa speciálních tanečních soutěží, z nichž se kdysi zrodila populární televizní show StarDance. Na exkluzivním plese se necháte okouzlit vlasovou stylistkou, honosným rautem či efektními triky kouzelníka. A v každém případě dobrovolně podlehnete fascinující atmosféře barokního sálu Boccaccio.

Taková lákadla nabízí 2. ročník DanceTime Gala Cupu, který se uskuteční v sobotu 12. ledna 2019 v pražském Grand Hotelu Bohemia v Praze 1. Taneční ples bude exkluzivní především svým programem a péčí o hosty. O jejich chuťové buňky se postará špičkový hotelový servis, o jejich uši vynikající kapela Adela & Denny Band a o jejich vlasy nizozemská stylistka Malou Keiten.

„Letošní ročník bude unikátní v tom, že se nám podařilo soutěž zaregistrovat pod značku WDC, což je jedna ze dvou světových tanečních organizací. S trochou nadsázky se tak dá říct, že si v Boccacciu zatancujeme jakýsi světový pohár. Účastníci se dále mohou těšit na několik novinek, z nichž bych vyzdvihl jako perličku novou kategorii Amatéři muži. Zatímco v minulosti roli profesionála v rámci PRO-AM soutěží zastávali výhradně muži a roli amatéra ženy, nyní zažíváme jakousi emancipaci a objevují se i mužští amatéři s ženskými profesionálkami. Tomuto jevu chceme vyjít vstříc a těšíme se na premiéru této disciplíny,“ prozradil Vítězslav Rázek. Soutěž PRO-AM DanceTime Gala Cup nabídne ještě řadu dalších průkopnických či netradičních počinů, například souboj týmů, který vyvrcholí v rámci galavečera, a nové kategorie salsa, American Style či showdance.

Taneční klub TK DanceTime vznikl v roce 2017 jako sportovní odnož Školy tance pro všechny, která se specializuje především na standardní a latinskoamerické tance. Kurzy, semináře a lekce probíhají pravidelně v tělocvičně Gymnázia Českolipská v Praze 9. Kromě Vítězslava Rázka a Kristýny Mückové v týmu lektorů působí i Tomáš Marek, finalista mistrovství republiky v latinskoamerických tancích, a bratr Martiny Markové, účastnice předposlední řady StarDance.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce DanceTime Gala Cup

Tyn Yard ResidencePraha (189 metrů)

The Emblem HotelPraha (586 metrů)

ValentinskaPraha (709 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (102 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (421 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (844 m)