Mikulášská nadílka v Platýzu - Praha

Mikulášská nadílka v Platýzu - Praha

Adresa:

Praha 1, Národní 37

Termín: 6.12.2018
Vstupné:

zdarma

6prosinec čtvrtek 15:00

Žánr: ostatní akceMikuláš rodina děti soutěže a hry zdarma


Pasáž Platýz přivítá ve čtvrtek 6. 12. 2018 od 15:00h všechny dětské návštěvníky. V čase vánočním si malí i velcí budou moci užít Mikuláše, čerta a anděla. Ve výtvarné dílničce si děti budou moci vyrobit vlastní vánoční ozdobičky nebo vymalovat omalovánky

Se vším jim pomohou milí andělé. Nejen od spravedlivého Mikuláše, hodných andělů, ale i zlobivých čertů dostanou všichni dětští návštěvníci mnoho sladkých dobrot i dárečků. Zároveň na všechny již tradičně čekají dárečky od jazykové školy Jipka, která taktéž sídlí přímo v objektu Platýz a všem zájemcům, dětem i dospělým, nabízejí mnoho jazykových kurzů. To vše až do 18:00h v pasáži Platýz.

Pro dospělé bude připravena ochutnávka špičkových vín od BiBoViNo. Značka BiBoViNo, sídlící přímo v pasáži Platýz, nabízí skutečnou revoluci ve francouzském vinařství! Špičkový výběr mimořádných a často dosud neobjevených odrůd luxusních přírodních vín z celé Francie, navíc ve spojení s pohodlím a dostupností moderní obalové technologie BiB (bag-in-box).

Vstup i program akce je zcela zdarma. Více informací o této i mnoha dalších akcích, současném dění i bohaté historii objektu .

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce