Never Sol

Never Sol

Adresa:

Praha 9, Kolbenova 923/34a

Termín: 13.12.2018

13prosinec čtvrtek 20:00

Žánr: koncerty


Never Sol vydala 19. 10. nové album CHAMALEO, které poprvé po křtu v Paláci Akropolis představí pražskému publiku v Kafe Pragovka.

Její druhá dlouhotrvající nahrávka se opírá především o zvuk analogových syntezátorů promítajících se v melancholických harmoniích a Never Sol ji nahrála ve své strahovské audiobotanické svatyni. Pochmurné ale přesto vřelé a laskavé krajiny, vrstvené plochy hlasů a syntezátorů doplněné samply zvuků města i samoty.

Never Sol (Sára Vondrášková) je pražská producentka, písničkárka a zpěvačka a v roce 2012 se poprvé představila veřejnosti filmovou písní Lay Down, která vznikla pro film Davida Ondříčka Ve Stínu. Rok poté vydala ve spolupráci s producentem Jan P. Muchowem svou debutovou desku Under Quiet, která následně vyšla v celosvětové reedici u renomovaného německého labelu Denovali Records. V posledních letech se Never Sol zůčastnila prestižní Red Bull Music Academy v Tokyu, působila v live bandu Floexe a věnovala se tvorbě hudby pro taneční představení s kolektivem Burki&com. Nyní vydává své druhé sólové album CHAMALEO, na kterém se tentokrát ujala i producenstké role.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Never Sol

Wellness Hotel STEPPraha (2.2 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (4.9 km)

Žižkovská televizní věžPraha (5.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (5.4 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (6.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.5 km)