Mikulášské odpoledne ve vozovně Střešovice Praha

Mikulášské odpoledne ve vozovně Střešovice Praha

Adresa:

Praha 6, Vozovna Střešovice

Termín: 7.12.2019

7prosinec sobota 13:00

Žánr: ostatní akceMikuláš rodina děti soutěže a hry Vánoce hudba tvořivé dílny soutěže a hry zdarma


Dopravní podník hl. m. Prahy připravil Mikulášské odpoledne. To se uskuteční v sobotu 7. prosince 2019 od 13.00 hodin do 18.00 hodin ve vozovně Střešovice. Všechny hosty uvítá Mikuláš, čert a anděl. Na děti čeká bohatý animační program se spoustou her a sladkých odměn.

Program ve vozovně Střešovice

Program na hlavním pódiu bude moderovat herečka a muzikálová zpěvačka Šárka Marková. Během odpoledne zazpívá pásmo vánočních písní a přidá i známé melodie z muzikálu Pomáda, Děti Ráje či Hříšný tanec.

Dále vystoupí kapela Blue Cimbal s lidovými písněmi v moderním provedení. Zpěvák a cimbalista Roman Veverka přináší ve svém hudebním projektu originální spojení cimbálu a populární hudby. Podřipský žesťový kvintet zahraje koledy a vánoční písně. Chybět nebude pásmo koled s vyprávěním o narození Ježíška pro nejmenší, pohádka z pražských pověstí Čert prý nikdy nespí a vokální kvartet 4TETy zazpívá vánoční koledy.

V prostorách vozovny bude připraveno 6 stanovišť kreativního workshopu s tématikou Vánoc a Mikuláše, připravena bude i dílnička s vánočním cukrovím. Oblíbenou zábavou nejmenších návštěvníků je potom malování na obličej, které nebude chybět ani letos. Mikuláš s čertem a andělem nakonec obdarují děti mikulášským balíčkem.

Mikulášská jízda metrem

Nejen děti, ale i dospělí se mohou v sobotu 7. prosince 2019 těšit na jízdu třívozovou historickou soupravou metra Ečs na trase A. V soupravě se na děti těší Mikuláš, čert i anděl.

Jízdní řád

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mikulášské odpoledne...

The Golden Wheel HotelPraha (897 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 496 metrů)

Vila LannaPraha (1 556 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (826 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (831 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 927 m)