Koncert herní hudby GAMES vol.2

Koncert herní hudby GAMES vol.2

Adresa:

Pyšely, Alšovo nábřeží 12

Termín: 27.1.2019
Vstupné:

600-1350 Kč

27leden neděle 19:30

Žánr: koncerty


Stejně úchvatná jako ta filmová - jen méně známá. Taková je hudba z počítačových her a videoher. Filmová filharmonie o tom přesvědčí posluchače už podruhé, a to 27. ledna 2019. Program GAMES vol. 2 představí již tradičně ve Dvořákově síni Rudolfina. Nebudou v něm chybět ani české hity - Mafia, Kingdom Come: Deliverance nebo Arma.

Filmová filharmonie láká na nevšední zážitek fanoušky her i ty, kteří ani netuší, že počítačové hry a videohry mají bombastické soundtracky. Velký symfonický orchestr pod vedením charismatického dirigenta Chuheie Iwasakiho spolu s pěveckým sborem představí ty nejlepší melodie herního světa již podruhé. Posluchači se můžou těšit na hudbu z českých herních hitů, známých po celém světě – jako je například Mafia nebo Kingdom Come: Deliverance.

Nebudou chybět ani velikáni typu World of Warcraft nebo Battlefield. GAMES vol. 2 navazuje na úspěšný koncert herní hudby z letošního května, který vzbudil nadšení publika jak z herního světa, tak z toho hudebního. To nejlepší z květnového programu Filmharmonie zopakuje, v programu slibuje i mnoho novinek, jako například: The Legend of Zelda, Mount & Blade, dále zazní hudba od slavného skladatele herní hudby Crise Velasca, který na tento koncert poskytl skladby z her God of War 3, Company of Heroes 2 a Warhammer 40K. Večerem bude provázet Mikoláš Tuček.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Pyšely

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert herní hudby...

ValentinskaPraha (179 metrů)

The Emblem HotelPraha (233 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (244 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (387 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (409 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (804 m)