Ice Arena Letňany - Praha

Ice Arena Letňany - Praha

Adresa:

Praha 9, Tupolevova ul. 669

Termín: 1.1.2018 31.12.2019

1led - 31pro celý den

Žánr: sportrodina děti


Ice Arena Letňany je moderní hokejový areál s celoročním provozem. V areálu naleznete 2 hokejové haly, fitness centrum, restauraci, sportovní obchod, půjčovnu bruslí a brusírnu.
Ice Arena v Letňanech nabízí 2 ledové plochy s celoročním provozem a víceúčelovým využitím. Halu 1 s tribunou pro 550 diváků lze využít pro hokejová mužstva, in-line hokej, tenis a basketbal. Hala 2 je vhodná pro hokejová mužstva, krasobruslení a veřejné bruslení. Obě haly lze také využít pro pořádání společenských, firemních a charitatiních akcí, koncertů, výstav.

Do areálu si můžete přijít také zacvičit a spálit kalorie do moderního klimatizovaného fitness centra. Máme zde prostornou posilovnu, dva sály na aerobic a indoor cycling, saunu a solárium. Nechybí zde ani restaurace a obchod se sportovními potřebami.

V Iceareně máte možnost si zabruslit po celý rok s výjimkou hlavních letních prázdnin. Toto centrum hokeje najdete v dobře dostupné oblasti v severní části Prahy v Letňanech v těsné blízkosti Obchodního centra Tesco – Letňany nedaleko konečné stanice trasy C pražského metra.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ice Arena Letňany -...

Wellness Hotel STEPPraha (3.9 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.1 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.6 km)