Xmas Yoga Day v Kaiserštejnském paláci

Xmas Yoga Day v Kaiserštejnském paláci

Adresa:

Praha 1, Malostranská 23/37

Termín: 8.12.2018

8prosinec sobota 07:00

Žánr: sport


Chceme propojit zajímavá místa, pro jógu často netradiční a zároveň odbourat nejčastější jógové předsudky - jako třeba, že jóga je jen pro flexibilní, jóga je jen pro holky. Jóga je pro kohokoliv a můžete ji cvičit opravdu kdokoliv a kdekoliv.

Každý prostor, který pro Vás vybereme, bude unikátní. Před Vánoci jsme vybrali krásný prostor přímo v srdci Malé Strany, a to Kaiserštejnský palác. Z okna se budete kochat pohledem na vánoční trhy na Malostranském náměstí a na hrad. Během celého dne budou proíhat lekce, z nichž každá bude opět úplně jiná. Nechte se překvapit. Prozradíme, že na Vás čeká třeba čokoládový rituál za doprovodu živých bubnů.

Tentokrát jsme spojili síly s Momoichi Bistro, kteří budou přímo na místě s svým speciálním menu. A proč se spojio Momoichi s námi?

Filozofií Momoichi není jen servírovat lidem kvalitní japonské čaje nebo kávu. Nebo menu , které je provázáno Hedvábnou stezkou. Chceme v našem bistru lidem “servírovat” hlavně speciální věci. Ať už se budeme bavit právě o jídle nebo pití. Nebo akcích. Chceme lidi sbližovat a naučit je chodit do kaváren hlavně ze společenského důvodu. Společně budovat místo, kam se všichni rádi vracíme. A s dalšími lidmi dělat akce, které dávají smysl. Proto yoga, proto Yogamevement a proto Adél a Klára. Protože nám to celé dáva hluboký smysl a protože nás to baví

Celý den bude mít opět charitativní podtext, tentokrát bude celý den zaměřený na podporu RWTTC - organizace, jejímž cílem je zvýšení viditelnosti a povědomí o osobách se speciálními a komplexními potřebami a pomoc s jejich integrací do činností každodenního života. Pro naplnění tohoto cíle si členové Running With Those That Can’t (RWTTC) zvolili sportovní běžecké události, které tvoří osu aktivit charity. Cílem tohoto dne bude tak vytěžit částku na zakoupení vozíku na závody v hodnotě 40.000 Kč. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

1čer - 2čercelý den

20dub - 21dubcelý den

Hokej s Patem a Matem

, Českomoravská 2420/15a Sport

29led - 17čercelý den

Kung Fu pro děti

, Křejpského 1501 Sport

Ubytování v okolí akce Xmas Yoga Day v...

The Golden Wheel HotelPraha (425 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (779 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (383 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (450 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (790 m)