Groove Dock - Jazz to Dance!

Groove Dock - Jazz to Dance!

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 10.11.2018

10listopad sobota 22:00

Žánr: koncertyjazzdancehip hop


Klubová noc orientovaná na taneční jazz pokračuje i v listopadu! Tentokrát s DJ-ským duem Magič & Wavezz, rezidentem Groove Docku Mr. Ultrafinem a skvělým africkým perkusistou Papis Nyassem.

Magič & Wavezz – duo DJů, producentů, hudebních sběratelů a publicistů se na scéně pohybuje od roku 2011. Ve svých setech se zaměřují hlavně na funk, soul a klasický hip hop, ale i na jazz, latino, afrobeat a další směry. Kromě desítek odehraných akcí v Česku i v zahraničí za sebou mají redigování online periodik, řadu promotérských počinů a vlastní hudební produkci vydávanou v limitovaných edicích na magnetofonových kazetách

Mr. Ultrafino – spolutvůrce pražské jazz/funkové DJské scény, DJ Rádia 1 a rezident pravidelných klubových akcí orientovaných na funk, soul a jazz. Spoluzakladatel a rezident jediné české klubové noci orientované na taneční jazz, která si v Jazz Docku již vybudovala pověst jedné z nejlepších akcí svého druhu v Evropě.

Papis Nyass – bubeník, perkusista, všestranný muzikant a tanečník původem z Gambie. Věnuje se hře na africké perkuse – conga, bonga, djembe, sabar, marimba. Pravidelně spolupracuje například s Lenkou Dusilovou, Milošem Vacíkem, Ephraimem Goldinem nebo Alanem Vitoušem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Groove Dock - Jazz to...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)