Joe Luis Walker v Praze

Joe Luis Walker v Praze

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 12.11.2018

12listopad pondělí 21:00

Žánr: koncertyElektrické blues


Kytarový virtuos, jedinečný zpěvák a plodný autor, to je Joe Louis Walker. Walker se ve své pětapadesátileté hudební kariéře, během které neúnavně koncertuje, vystupuje na největších světových hudebních festivalech. Pražskému publiku se v listopadu představí poprvé za svou kariéru.

Joe Louis Walker je považován za „ikonu moderního blues“. Posouvá hranice žánru a bluesový svět ho považuje za žijící legendu. Jeho albový debut z roku 1986 Cold Is the Night byl velkolepým příchodem na hudební scénu a jeho další desky jen upevňovali Walkerovu pozici jednoho z čelních hráčů blues. Od devadesátých let spolupracuje s prvotřídními hudebníky mnoha stylů jako jsou Branford Marsalis, James Cotton, Tower of Power, Bonnie Raitt, Buddy Guy, Taj Mahal, Ike Turner nebo Clarence „Gatemouth“ Brown. Joe Louis Walker je od roku 2013 členem bluesové síně slávy a čtyřnásobným držitelem Blues Music Award.

Při ohlédnutí za svou více než půl století trvající kariérou říká: „Chtěl bych být znám kvůli své celoživotní přesvědčivosti a věrnosti hudbě a blues. Někdy jsem se z neúspěchu naučil víc než z úspěchu. To mě udělalo silnějším a s touhou po dobrodružství. Pomohlo mi to vytvořit můj vlastní styl“.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Joe Luis Walker v Praze

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)