Oslavy založení republiky - Praha Zbraslav

Oslavy založení republiky - Praha Zbraslav

Adresa:

Praha 5, Zbraslavské náměstí

Termín: 28.10.2018
Vstupné:

zdarma

28říjen neděle 14:00

Žánr: ostatní akcehistorie slavnosti zdarma


Celoroční projekt Osmičkového roku pro Zbraslav vrcholí. K oslavám 100 let republiky Vás zveme 28. října ve 14 hodin na Zbraslavském náměstí. Sejdeme se k důstojnému aktu odhalení a posvěcení nově zrekonstruovaného pomníku padlým, zasadíme Strom svobody.
Položíme pietní věnec a chcete-li, doneste si také květiny, věnce. To všechno za přítomnosti slavnostně uniformovaných zástupců místních organizací, delegátů z partnerského města Sommieres, zaměstnanců úřadu městské části, představitelů obce a umělců základní umělecké školy i hradní stráže.

Následně se oslava republiky na Zbraslavi přesune v 15 hodin před Městský dům a Divadlo Jana Kašky, kde bude připravený bohatý program – živá muzika, taneční vystoupení, divadélko pro děti, prezentace Literární soutěže na téma „Dopis prezidentovi T. G. Masarykovi“, ve stáncích budete moci ochutnat i několik prvorepublikových dobrot, v galerii bude ke zhlédnutí výstava, pojednávající o pomníku a celé toto sousedské setkání skončí ohňostrojem.

Ať žije republika! Ať žije Zbraslav!

Na všechny ty silné okamžiky a na setkání s Vámi se těší Michaela Bernardová spolu s dalšími radními - Zuzanou Vejvodovou, Zuzanou Wildovou, Radkem Rejnou a Filipem Gasparem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce