Beatles revival Mrtvej brouk

Beatles revival Mrtvej brouk

Adresa:

Praha 11, Malenická 1784

Termín: 29.11.2018
Vstupné:

240/190 Kč

29listopad čtvrtek 20:00

Žánr: koncerty


Beatles revival Mrtvej brouk založili v roce 1999 tehdejší studenti hudební školy v pražském Bráníku. Kapela pod vedením známého hudebníka Ondřeje Fencla od té doby věrně prezentuje písně nesmrtelných liverpoolských „Brouků“ ze všech etap jejich existence. Nejedná se o sterilní nápodobu včetně účesů, pohybů a spodního prádla. Na Mrtvém brouku bývá oceňováno, že působí na pódiu živě, samozřejmě při zachování zásadních atributů písní Beatles.

A také že se nesoustřeďuje pouze na období 1962-65, ale i na druhou fázi, kdy John, Paul, George a Ringo teprve plně dokázali, co je v nich. Písně jako Here Comes The Sun, Lady Madonna, Let It Be nebo Lucy In The Sky With Diamonds od revivalů „Fab Four“ většinou neuslyšíte, m.j. díky tomu, že na rozdíl od Mrtvého brouka nemívají na pódiu klávesy. Samozřejmě nechybí ani veškeré „mersey-sound“ hity typu Help, A Hard Day’s Night, She Loves You, From Me To You, I Wanna Hold Your Hand…

Za 18 let existence má za sebou Mrtvej brouk m.j. vystoupení na slavnostech v Nové pace, Frýdku-Místku, Hranicích či Kladně, na městských plesech v Kolíně, Neratovicích nebo Turnově, v předních českých sálech jako je pražská Malostranská beseda, plzeňská Měšťanská beseda, brněnské Semilasso, olomoucký S-klub a mnoho dalších, včetně akcí soukromých a firemních (m.j. Mero s.r.o., ZOO Praha...). Napříč republikou, doslova od Šumavy k Tatrám (viz slovenské turné v roce 2013).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha 11

Podobné akce

28březen čtvrtek 19:00

28březen čtvrtek 19:00

Tomáš Jochmann Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

28březen čtvrtek 20:00

Ubytování v okolí akce Beatles revival Mrtvej...

Top Hotel PrahaPraha (1 860 metrů)

Residence TrafickPraha (4.3 km)

VIPliving HouseboatPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (7.2 km)