Již po osmé bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci! Přijďte se podívat 5. - 8. listopadu 2018 a kupte si polévku, na které si nejen pochutnáte, ale uděláte i něco pro sebe a své zdraví. Zároveň přispějete lidem po cévních mozkových příhodách, kteří si sami nemohou spolufinancovat neurorehabilitaci v centru ERGO Aktiv.
Pondělí 5. listopadu Restaurant Amaryla – Dýňová polévka s pomerančem, zázvorem a dýňovými semínky Restaurace Lokal Blok – Polévka z pečeného česneku a dýně Panorama hotel Prague - Boršč Úterý 6. listopadu NH Hotel Prague – Toskánská zeleninová polévka Ribollita Sezio restaurant – Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou Středa 7. listopadu Radisson Blu Alcron – Mrkvový krém Čtvrtek 8. listopadu Restaurace Umami Sushi - Thajská Tom Yum s kuřecím masem a skleněnými nudlemi Restaurace Etnosvět – Karotkový krém s koriandrem Sezio restaurant – Bramboračka
Více informací o akci Polívková smršť na www akce