Gladiator Race - Park Čihadla Praha

Gladiator Race - Park Čihadla Praha

Adresa:

Praha 14

Termín: 19.10.2018 21.10.2018

19říj - 21říj celý den

Žánr: sportděti rodina


Přijměte pozvání na 2. ročník závodu INOV-8 GLADIATOR RACE Praha, který se uskuteční od 19. do 21. 10. 2018! Závodu se mohou zúčastnit i děti v dětských kategoriích stejně tak i celé rodiny v kategoriích FUN a FAMILY.

Zajímavá trasa nedaleko vašeho bydliště! Takový závod byste v Praze nečekali! Startujeme už v pátek 19. 10. 2018 nočním závodem! V rámci závodu bude nabídnut bohatý sportovní doprovodný program, který je připraven hlavně pro děti a jejich rodiče nejen z Prahy 14. Těšit se na něj můžete v sobotu od 13 do 17 hodin a v neděli od 9 do 13 hodin. Přestože se odehraje především v okolí Plechárny, účastníky čekají zajímavá místa i na trati. Je připraveno sedm stanovišť, které z části kopírují tratě hlavního závodu, účastníci doprovodného programu tedy budou moci podpořit závodníky hlavního závodu v sobotu a dětského závodu v neděli.

Střelba z pušky a běh na 400 metrů

Velmi zajímavým stanovištěm bude představení nové sportovní disciplíny Target sprint, která spojuje střelbu z pušky a běh na 400 metrů. Každý návštěvník si bude moci novou disciplínu vyzkoušet. Vzhledem k tomu, že děti střílejí na 10 metrů vleže a dospělí ve stoje, dají se čekat zajímavé rodinné souboje. V pátek pozveme k účasti na Target sprintu i děti ze základních škol na Černém Mostě. Pokud chcete zjistit, jak nová disciplína s olympijskou ambicí vypadá, podívejte se na www.targetsprint.cz

I další stanoviště slibují zajímavé sportovní disciplíny a zážitky – VŠTVS PALESTRA je připravuje ve spolupráci s Českou olympijskou nadací, rehabilitační klinikou Redpoint Clinic CZ, která sídlí na Černém mostě, hlavním městem Prahou, nově otevřeným sportovním centrem zdravého pohybu VT GYM v Praze-Kbelích a dalšími partnery závodu. Na každého, kdo zvládne všechny stanoviště, bude čekat malá památka na závod. Každý, i ten, kdo si ještě letos na hlavní závod netroufne, může na Čihadlech zažít dva dny plné sportu. Všechny informace naleznete na www.gladiatorrace.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce