Ballet Hommes Fatals

Ballet Hommes Fatals

Adresa:

Praha 2, Náměstí Míru 7

Termín: 30.9.2018
Vstupné:

200-690 Kč

30září neděle 19:00

Žánr: divadlobalettanec


Ballet Hommes Fatals uvede stejnojmenné představení v pražském Divadle na Vinohradech 30. září 2018. Jedná se o soubor baletních umělců, ve kterém virtuózní ženské role klasického baletního repertoáru ztvárňují muži. Hlavními choreografy programu jsou Benjamin Husson, Guido Sarno a Mathias Deneux. Pro diváky bude připravena novinka - slavná scéna z baletu Romeo a Julie v parodickém podání.

„Tento soubor jsme založili, protože se žádný podobný žánr v České republice nevyskytoval. Premiéra i další reprízy byly úspěšné, diváci byli nadšeni, měli jsme z toho velkou radost. V nové divadelní sezoně přichází představení v novém kabátě. Přidali jsme nové číslo. Labutí jezero zatančí premiérově Giovanni Rotolo jako Odetta. Také jsme vyšperkovali některé kusy ze známých baletů, aby měly zajímavější pointu a diváci se více pobavili,“ podotýká choreograf a sólista souboru Mathias Deneux.

Během komponovaného večera se představí sólisté souboru Karel Audy, Veaceslav Burlac, Giovanni Rotolo, Guido Sarno, Mathias Deneux, Jiří Waňka, Domenico di Cristo, Benjamin Husson a Federico Ievoli. Soubor obsahuje jen pánské obsazení, osm baletek a jednoho tanečníka.
Repertoár tvoří nejznámější scény z baletů v nové a komické podobě, jako jsou např. Labutí jezero, Šípková RůženkaDon QuijoteGiselle, Umírající labuť, Diana a Akteon a nově taky Romeo a Julie.

„Balkonovou scénu z Romea a Julie neuvedeme v klasické podobě, jak jsou diváci zvyklí, vyváříme zcela novou choreografii, příběh bude trochu sarkastický s překvapivým vyústěním, stejně jako naše Labutí jezero. I další známé variace předvedeme divákům v nečekané a originální podobě. Vybrané scény jsou vtipně vytvořené, jak po choreografické, tak herecké stránce,“ doplňuje choreograf a tanečník Benjamin Husson.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ballet Hommes Fatals

Royal Court ApartmentsPraha (514 metrů)

Royal Court HotelPraha (785 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 153 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 142 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 144 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 456 m)