Studentský štafetový maraton

Studentský štafetový maraton

Termín: 10.10.2018
Vstupné:

zdarma

10říjen středa 09:00

Žánr: sportběhsport


Už podruhé je pro studenty středních a vysokých škol v Praze připravený Studentský štafetový maraton. Závod desetičlenných týmů odstartuje ve středu 10. října na Výstavišti v Holešovicích běžkyně a olympionička Lenka Masná. Běžecký závod i celodenní doprovodný program na Výstavišti a v parku Stromovka pro studenty pořádá nezisková organizace DĚLEJ CO TĚ BAVÍ.

Atraktivní sportovní akce, která podpoří týmového ducha, sportovní chování a fair play, ale také prohloubí sociální cítění a ukáže možnosti cestování pro studenty. V rámci sportovního programu čeká na studentské štafetové týmy klasická maratonská trať v délce 42,195 km. Podělí se o ni deset členů týmu, z nichž bude vždy 9 studentů a jeden pracovník školy, na každého člena tak vychází 4219,5 metru.

Studentský štafetový maraton odstartuje Lenka Masná, česká běžkyně, půlkařka, olympionička, finálová účastnice mistrovství světa a Evropy. Evropský dům a Dům zahraniční spolupráce představí program Erasmus plus, projekt EU AND ME a další programy spojené s cestováním a zahraniční pomocí pro studenty.

Na téma „Prožít svět na vlastní kůži“ bude přednášet cestovatel Miky Škoda, který představí soutěž LowCost Race. Studenti se mohou těšit také na cestovatelské diskuze a výzvy s pozvanými hosty, například jak Marek Hlaváč došel až do poutního místa do španělského města Santiago de Compostela nebo prezentace vysokých škol a nejrůznější soutěže.

Doprovodný program se koná až do 14 hodin. Registrace týmů je možná do 5. 10. Startovné je zdarma. Na tři nejlepší týmy čekají ceny. Pro všechny účastníky je zajištěno tradiční i netradiční občerstvení.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ Mysločovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Studentský štafetový...

Výstaviště HolešovicePraha (0 metrů)

Vila LannaPraha (1 774 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 927 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 984 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 995 m)