Ben Cristovao & The Band v Praze

Ben Cristovao & The Band v Praze

Termín: 3.11.2018
Vstupné:

750 Kč

3listopad pátek 19:00

Žánr: koncertyhip hop R&B pop music

Umělci: Ben Cristovao


Ben Cristovao připravil pro letošní podzim pouze několik klubových vystoupení s omezenou kapacitou. V Praze zahraje v unikátním prostoru NoD, a to v termínech 3. 11. a 23. 11.

Ben Cristovao se rozhodl letos neplánovat velké turné a zastavit se pouze v několika klubech, které pro něj mají zajímavou atmosféru a do kterých se rád vrací. Po loňském podzimním koncertě ve Žlutých lázních pro několik tisíc lidí si letos pro Prahu vybral klub NoD, kde vystoupil naposledy před dvěma lety. Vzhledem k nízké kapacitě sálu lze očekávat, že tyto koncerty budou rychle vyprodané. Půjde o poslední letošní možnost vidět Bena Cristovao naživo v Praze.

Ben Cristovao je jedním z nejzásadnějších tuzemských interpretů, jeho klipy mají na YouTube celkem neuvěřitelných 230 milionů zhlédnutí, na Instagramu Bena sleduje aktuálně přes 600 tisíc fanoušků, na Facebooku je jich skoro půl milionu. Kromě úspěšné hudební kariéry se Ben vrcholově věnuje brazilskému jiu jitsu. Aktuálně je Mistrem Asie pro rok 2018.

Ben Cristovao je zpěvák, tanečník, hudební skladatel, textař, moderátor a herec česko-angolského původu. Do širokého podvědomí lidí se dostal díky soutěži Česko Slovenská Superstar, ve které skončil v roce 2009 na 7. místě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

18duben čtvrtek 19:00

24duben středa 20:00

14květen úterý 20:00

Ubytování v okolí akce Ben Cristovao & The Band...

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)