Koncert Benefice mrtvice

Koncert Benefice mrtvice

Adresa:

Praha 8, Pernerova 652/55

Termín: 6.10.2018
Vstupné:

130, 300, 600

6říjen sobota 18:00

Žánr: koncertypop


Benefice mrtvice ve Foru Karlín pro Elišku, Zdeňka a Petra Možná by vás překvapilo co spojuje tři mladé lidi - Elišku 27, Zdeňka 38 a Petra 37 let. Prožili něco, co byste rozhodně zažít nechtěli - mrtvici (cévní mozkovou příhodu). Cévní mozkové příhody byly a stále jsou spojovány především se staršími ročníky, ale výzkumy prokazují, že se stále zvyšuje jejich výskyt právě u mladších lidí.

Konkrétně podle statistik Stroke Association for Europe postihne mrtvice 1 ze 4 lidí v produktivním věku. Tendence posunu cévních mozkových příhod k mladším ročníkům je viditelná na porovnání dat z roku 1990 a 2010, kdy se výskyt mrtvice u osob ve věku 20 až 60 let zvedl z ¼ na ⅓. Ve vteřině se to tedy může stát komukoliv z nás. Mrtvice u mladých je důvod, proč se ERGO Aktiv rozhodl uspořádat benefiční koncert s názvem Benefice mrtvice. Je to akce pro každého, kdo chce pomoci nejen sobě ale i někomu dalšímu.

Veškerý výtěžek z této akce poputuje formou veřejné sbírky přímo výše zmíněným mladým lidem po mrtvici a ještě se dozví jak se mrtvici vyhnout. Na návštěvníky koncertu čeká 6 hodin nabitých energií, zábavou a informací. Od 18:00 hod vystoupí kapely NEREZ a Lucia Šoralová, Vasilův Rubáš, November 2nd, Generation Jam a David Kraus. Večerem budou provázet herci Jana Plodková a Tomáš Měcháček. Mezi vystoupeními jednotlivých kapel je připraven zajímavý doprovodný program. Vystoupí např. Mudr. Jan Vojáček funkční lékař zabývající se prevencí chronických onemocnění a Marek Petráček a Anežka Rabas ze skupiny Acromaniacs zabývající se párovou akrobacií.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert Benefice mrtvice

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 018 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 236 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 239 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (309 m)