Čtyřka sportuje - Park Na Pankráci Praha

Čtyřka sportuje - Park Na Pankráci Praha

Adresa:

Praha 4, Centrální park Pankrác

Termín: 22.9.2018 23.9.2018
Vstupné:

zdarma

22zář - 23zář celý den

Žánr: sportděti rodina soutěže a hry hudba gastronomie zdarma


Hledáte zajímavý program na poslední dny babího léta? Pak byste měli o předposledním zářijovém víkendu vyrazit do parku Na Pankráci. V termínu 22. a 23. září se zde koná 2. ročník netradiční akce s názvem KAVKY4SPORT. Těšit se můžete na bohatý program pro malé i velké. Jeho součástí je nepřeberné množství sportovních aktivit, které obohatí živá hudební vystoupení, open air vaření, Craft Team Running Challenge “Český pohár v týmovém běhu”, fotbalové zápasy, tenisové kurty a mnoho dalšího.

Program bude oba víkendové dny probíhat od 10 do 18 hodin. Připraveny jsou ryze sportovní stanoviště, jako je bootcamp, horolezecká stěna, , americký fotbal, ukázky závodních kanoí a kajaků či stolní tenis. Pořadatelé samozřejmě nezapomněli ani na děti. Přichystán je pro ně sportovní cirkus a průchod kreativitě dají v tvořivých dílnách. Stále více příznivců má poslední dobou běhání. Ti, kteří kouzlu tohoto sportu propadli, by si neměli nechat ujít Běžeckou školu Prahy 4 ani běžecký happening, který je podpořen dotací městské části Praha 4. V sobotu a v neděli (od 10 do 17 hodin) bude probíhat FITNESS program S HANKOU KYNYCHOVOU. V neděli se můžete přihlásit na unikátní týmový závod, kde nevítězí pouze výkon, ale i správně zvolená strategie a efektivní komunikace, na závod, který je nejen plný napětí a adrenalinu, ale i zábavy Craft Team Running Challenge.
Více info o přihláškách na závod na https://www.teamrunning.cz/zavody

Na Prahu 4 čekají dva dny plné sportu a zábavy. Každý si zde najde něco pro sebe, a proto byste si tuto jedinečnou příležitost neměli nechat ujít. Ať už plánujete rodinný výlet, příjemné odpoledne s přáteli nebo si chcete zasportovat ve společnosti ostatních milovníků pohybu – KAVKY4SPORT vás nezklamou!

Informace zobrazíte také kliknutím na obrázek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Čtyřka sportuje - Park...

VIPliving HouseboatPraha (1 486 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 818 metrů)

Royal Court HotelPraha (2.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.3 km)