Benny Benassi v Praze

Benny Benassi v Praze

Adresa:

Praha 1, Václavské námestí 21

Termín: 13.9.2019
Vstupné:

700 Kč

13září pátek 22:00

Žánr: koncertyElektronická taneční hudba House music Electro house Progresivní house Microhouse


Po neuvěřitelné akci, kterou jsme zažili v Duplexu s Fatboy Slimem, přišel čas odtajnit dalšího headlinera noci DupleX Presents. Do ČR se vrací legendární italský DJ a producent, kterého již moc dobře známe! Díky loňské show, která se vyprodala raketovým tempem se k nám opět vrací držitel ocenění Grammy, zakladatel žánru hypnotech a především autor megahitu „Satisfaction“ – Benny Benassi zazáří v klubu Duplex na Václavském náměstí v rámci koncepční noci Duplex Presents, která vám pravidelně přiváží ty největší hvězdy světové electronic music! Pokuď vám tato akce minulý rok unikla, tak nyní máte šanci to napravit.

Benny Benassi je uznávaný DJ a producent z Itálie. Jeho jméno není třeba moc dlouze představovat. Když se vysloví jeho jméno, tak se snad každému z nás vybaví jeho megahit Satisfaction, který vznikl ve spolupráci s jeho bratrancem Allem Benassim. Tento hit atakoval přední příčky světových hitparád a stal se například číslem 1 ve Francii a na druhém místě se umístil v UK a Německu. V průběhu let si tak Benny Benassi vybudoval své jméno díky autentickému soundu a vyrostl z klubového DJe do krále světových festivalů.

Benny Benassi vystoupí v pražském Duplexu 13. září, což je téměř na den přesně rok od jeho posledního vystoupení v České republice, které proběhlo právě u nás v Duplexu. Jako support DJs se představí zástupci české scény, které postupně odtajníme na Facebookové události: DupleX Presents Benny Benassi.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Benny Benassi v Praze

Tyn Yard ResidencePraha (667 metrů)

The Emblem HotelPraha (819 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (852 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (535 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (562 m)