Ateliér ART Fest 2018

Ateliér ART Fest 2018

Termín: 7.9.2018 9.9.2018

7zář - 9zář celý den

Žánr: festivaly


Ateliér ART Fest se zrodil z myšlenky, že umění nezná hranic a je mu vlastní svoboda. Proto i my chceme vytvořit svobodný prostor, v němž se mohou střetnout umělci, jejich publikum, ale také ti, kteří se uměním zabývají v rovině teoretické, ať již coby učitelé a lektoři nebo třeba z hlediska obchodního.

Důležitá je pro nás především osobitosti. Proto každý z vystavujících současně dostane příležitost k tomu, aby představil své jedinečné umělecké vnímání a vlastní tvorbu si sám prezentoval. Chceme, aby na veřejnost mohl proniknout skutečně každý, nezávisle na tom, zda se jedná o profesionála či amatéra. Vystavovatelům mimo to umožňujeme svoje díla nejen divákům představit, ale také i na místě prodávat. Podporujeme široké spektrum autorů od malby přes fotografii k sochařství.

Neomezujeme se výhradně na české umělce, chceme našim návštěvníkům zprostředkovat i tvorbu zahraniční. Svou pozornost upíráme primárně na ty, kteří se věnují současnému umění, neboť se domníváme, že je návštěvníkům svou myšlenkou nejblíže a má pro něj nejvýraznější výpovědní hodnotu. S cílem zvýšit návštěvnickou atraktivitu festivalu jsme se navíc rozhodli doplnit letošní ročník i o pestrý doprovodný program, v jehož rámci se představí hvězdy tuzemské hudební scény.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ateliér ART Fest 2018

Výstaviště HolešovicePraha (0 metrů)

Vila LannaPraha (1 774 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 927 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 984 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 995 m)