90 %
Gaia Mesiah 2020 v Praze

Gaia Mesiah 2020 v Praze

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 6.2.2020
Vstupné:

předprodej od 372 Kč, na místě 420 Kč

6únor čtvrtek 20:30

Žánr: koncertyRock

Umělci: Gaia Mesiah


Je to dobrá zpráva pro fanoušky kapely i celou českou hudební scénu: Gaia Mesiah po úspěšném letošním albu Excellent Mistake nesložila ruce do klína a stále jede na plný plyn. Již 5. února vyjde album Refresh In Golden Hive (Live), které bude hned den na to pokřtěno v Lucerna Music Baru. Kromě standardních vstupenek si můžete pořídit i fanouškovské balíčky, v rámci kterých se můžete setkat s kapelou, mít přístup na VIP balkon a dostat podepsané nové CD anebo tričko.

„Jsme nadšeni, že tak brzy po našem posledním turné zase vyrazíme mezi naše fanoušky,” říká bubenice Misha a dodává: „Některé věci ale změníme a sáhneme po písničkách, které jsme i 10 let nehráli.” Gaia Mesiah plánuje nové studiové album s novým materiálem na rok 2021, ale rozhodla se mezitím vydat atypické “best of”. Refresh In Golden Hive (Live) vzniklo ve studiu Golden Hive v režii dvorního producenta Amaka Goldena tak, že kapela deset svých starších songů z prvních tří alb, leckdy po dílčí úpravě, nahrála na jeden zátah naživo.

„Základem programu bude právě těchto deset písní, doplněný o pár dalších kousků z archivu i několik pecek z novější tvorby. Po koncertech budeme v klubech zůstávat, abychom se s fanoušky mohli setkat face to face a připravíme coby Gaia DJs rockotéku, takže každý koncert bude vlastně velkou párty s námi.” 

Zakládajícími členkami se staly v roce 1998 bubenice Misha Cortéz a kytaristka Santa Morella, které se sešly v kapele Panika a pak spoluzaložily a hrály v kapele Rage Against The Machine revival. Od tohoto roku se také datují první...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gaia Mesiah 2020 v Praze

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)