DJská soutěž Red Bull Music 3Style

DJská soutěž Red Bull Music 3Style

Adresa:

Praha 1, Dlouhá 33

Termín: 21.9.2018 22.9.2018
Vstupné:

180

21září pátek 20:00

Žánr: koncerty


Již podeváté má světová DJská soutěž Red Bull Music 3Style před sebou sérii národních finálových večerů, na nichž se představí ti nejlepší vybraní DJs z dané země. Vítěz českého finále, které se uskuteční 21. září v klubu Roxy, bude poté bojovat na světovém finále na Tchaj-wanu v lednu 2019. Přes 1 200 DJs se tento rok přihlásilo do kvalifikační fáze v naději, že dostanou možnost reprezentovat svůj národ na největší světové DJské soutěži.

Událost, která se z původně lokální kanadské soutěže stala největší akcí DJské subkultury na světě, klade vysoké nároky na technickou zručnost soutěžících a jejich schopnost práce s tančícím davem. Její vítězové se stávají stálicemi světové scény technického DJingu a často působí jako lektoři či porotci. Česká finálová jízda Národní finále se uskuteční 21. 9. v pražském klubu Roxy. Večerem bude provázet MC VEC. V porotě usedne Mike Trafik, uznávaný český producent a DJ, Aleqs Notal, první světový 3Style šampion a Damianito, kralující světový šampion. Napětí soutěžního klání uvolní live shows, o které se postarají DJ Wich, Trosky, Mike Trafik, Aleqs Notal a Damianito. Vybraní finalisté letošního ročníku, jejichž jména zveřejňujeme práve dnes, se pokusí z pódia oslnit porotu a pobavit hudební fanoušky svým jedinečným stylem a umem a vyhrát vstupenku na světové finále v Taipei.

Soutěžícími českého finále Red Bull Music 3Style jsou: DJ Ondrash DJ Forrest Pine DJ Diskotek DJ Roxtar DJ Friky DJ Buldog I když technika hraní může být různá, hlavní cíl mají DJs stále stejný: potvrdit své schopnosti a dovednosti, jak dostat publikum do varu prostřednictvím 15minutového mixu. Ten se musí skládat ze songů 3 různých žánrů. Porota je následně hodnotí dle následujících kritérií: originalita 40 %, dovednosti za mixážním pultem a práce s gramofony 25 %, výběr skladeb 20 % a reakce publika 15 %. Kdo bude po loňském DJ Roxtarovi dalším národním šampionem v České republice a zajistí si vstupenku do Taipei na Tchaj-wanu? Buďte u toho s námi v Roxy 21. září.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce DJská soutěž Red Bull...

Tyn Yard ResidencePraha (305 metrů)

The Emblem HotelPraha (639 metrů)

ValentinskaPraha (754 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (418 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (549 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 100 m)