Konference Let´s #BeActive chce zlepšit životní styl Čechů

Konference Let´s #BeActive chce zlepšit životní styl Čechů

Adresa:

Praha 5, Walterovo náměstí 329/2

Termín: 21.9.2018
Vstupné:

zdarma

21září pátek 09:00

Žánr: sportkonference


Češi patří mezi nejlínější národy v Evropě. Pouhých 5 % sportuje pravidelně, zato více než 60 % Čechů se pohybu nevěnuje vůbec či zřídka. Alarmující čísla studie Eurobarometr a přístup Čechů k pohybu chce změnit konference Let´s #BEACTIVE – Pohyb jako elixír života, která se koná v pátek 21. září 2018 v Centru pohybové medicíny Pavla Koláře Waltrovka v Praze.

Ambasadory konference jsou známý kouč a mentor Jan Muhlfeit, který se věnuje rozvoji lidského potenciálu v ČR i zahraničí, a jeho kolegyně Kateřina Novotná, se kterou společně vytvořili projekt Odemykání dětského potenciálu pro rodiče, děti, studenty a školy. Zazní zde celá řada argumentů, proč je důležité zařadit pohyb do každodenního života Čechů. Odborníci je podpoří prezentací aktuálních dat a především ukážou na dobrých případech z ČR i ze zahraničí, jak může vše fungovat v praxi. Představí i novinky každoroční populární mezinárodní akce Evropský týden sportu, která se letos uskuteční od 23. září 2018 a v rámci něhož začne i unikátní projekt Let´s #BEACTIVE.

Tento projekt si dal za cíl přivést od ledna 2018 do prosince 2020 v 8 zemích Evropy k pohybu 60 000 neaktivních Evropanů ve věku 18-55 let. Bude vycházet ze speciálních 6týdenních cvičebních programů. Odborníci z fitness center vyberou ty nejlepší cvičební programy, které budou cvičící bavit. Ti navíc díky unikátní LBA mobilní aplikaci uvidí pozitivní výsledky a budou tak motivováni k dlouhodobému zdravému životnímu stylu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Konference Let´s...

Volcano Spa HotelPraha (2.3 km)

Villa Seven HillsPraha (3.1 km)

VIPliving HouseboatPraha (3.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (4.1 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (4.3 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (3.5 km)