Den s klokanem 2018

Den s klokanem 2018

Adresa:

Praha 4, Podolské nábřeží 3/1184

Termín: 26.8.2018
Vstupné:

50

26srpen neděle 10:00

Žánr: ostatní akcecharitativní


Lucka Vondráčková, Láďa Křížek, Suvereno a další pomohou ohroženým dětem Den s klokanem ve Žlutých lázních podpoří projekt FOD Klokánek První ročník charitativního, kulturně-sportovního dne pro celou rodinu „Den s klokanem“ proběhne 26. srpna 2018 v pražských Žlutých lázních. Výtěžek ze dne plného sportu, hudby a zábavy poputuje na podporu projektu Fondu ohrožených dětí Klokánek a jeho činnost.

Na akci mezi 10. a 22. hodinou vystoupí celá řada skvělých umělců, jako jsou herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, slovenský rapper Suvereno, zpěvák Láďa Křížek, kapela Naděje nebo úspěšný soutěžící Superstar Martin Šafařík s letošní finalistkou Eliškou Ruskovou. Na účastníky Dne s klokanem 2018 čekají také skvělá vystoupení kouzelníka Jana Komberce, Strongmana Jiřího Tkadlčíka nebo parkourového týmu Oldschool Revelation a mnoha dalších, včetně speciálních hostů. Chybět nebude bohatý doprovodný program, mimo jiné sebeobrana, plážový volejbal, pétanque, stolní tenis, tanec s taneční skupinou, skákací hrad, zorbing, malování na obličej, prohlídka lodě či různé naučné a výtvarné soutěže. Den s klokanem 2018 Žluté lázně, Podolské nábřeží 3, 14000 Praha 26. 8., 10 - 22 hod.

ÚČINKUJÍCÍ: Lucie Vondráčková Láďa Křížek Suvereno Martin Šafařík & Eliška Rusková NADĚJE Dětská show s princeznou Áňou Oldschool Revelation parkour Strongman Jiří Tkadlčík Kouzeník Jan Komberec Laky Master Matěj Tauš & The Stokes Eva Matějovská Sebeobrana Praha Návrhář Lukáš Macháček Ellenah Aleš Petržela Marianka Prachařová Taneční studio Youtubeři

MODERUJÍ: Dominik Port Slávek Boura

DOPROVODNÝ PROGRAM: plážový volejbal Pétanque stolní tenis tanec s taneční skupinou workout sebeobrana skákací hrad dílničky malování zorbing facepainting skautský oddíl prohlídka lodě Naučné a výtvarné soutěže + další speciální hosté a TOMBOLA

Den s klokanem je projektem neziskové organizace Kultura na dlani, ve spolupráci především s hlavními partnery Partners Financial Services, Cathedral a Persum PR. Výtěžek z prvního ročníku Dne s klokanem poputuje na podporu projektu Fondu ohrožených dětí Klokánek, jehož cílem je nabídnout dětem namísto ústavní výchovy přechodnou rodinnou péči na dobu, dokud se nemohou vrátit zpět do své rodiny, nebo dokud pro ně není nalezena trvalá náhradní rodinná péče.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den s klokanem 2018

VIPliving HouseboatPraha (1 317 metrů)

Villa Seven HillsPraha (1 716 metrů)

Union Hotel PraguePraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.7 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)