Prague Pride

Prague Pride

Adresa:

Praha 1

Termín: 6.8.2018 12.8.2018
Vstupné:

zdarma

6srp - 12srp celý den

Žánr: festival diskuse sport hudba jarmark neziskové organizace


Milí přátelé, už za necelý týden začíná Prague Pride a Mezipatra na ní ani letos nebudou chybět. Od 7. do 10. srpna zakotvíme v Kasárnách Karlín, kde jsme pro návštěvníky připravili diskuze s odborníky, pub quiz a filmové projekce v letním kině. Vstup na všechny akce je zdarma.

K pražskému létu neodmyslitelně patří festival Prague Pride zaměřený na gay, lesbickou, bisexuální a transgender tematiku. Je akcí nejen pro LGBT komunitu, ale pro širokou veřejnost.

Festival Prague Pride letos vstupuje již do 8. ročníku. V týdnu od 6. do 12. srpna v Praze nabídne kulturní akce, diskuse, sport, duchovní akce a samozřejmě sobotní duhový průvod Prahou. Přiveze řadu zahraničních hostů z umělecké i lidskoprávní oblasti. Těšit se můžete například na Heather Small z populárních M People, která vystoupí v pátek 10. srpna v rámci hudební show Dance Divas.

Program LGBT festivalu opět představí přes stovku akcí. Vrcholem Prague Pride bude tradičně průvod Prahou v sobotu 11. srpna, který vyjde z Václavského náměstí v 12:30 hod směrem do Letenských sadů, kde se bude konat hudební odpoledne se třemi stagemi a jarmarkem neziskových organizací. V neděli vše zakončí oblíbený Pride Piknik na Střeleckém ostrově.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prague Pride

The Emblem HotelPraha (192 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (224 metrů)

ValentinskaPraha (316 metrů)